Артикул:
21785

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box SUPER STAR

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box SUPER STAR від іменитого турецького виробника. Продукція торгової марки широко відома за межами Туреччини і користується великою популярністю. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується - синтепон. Дизайн білизни виконаний в молодіжному стилі і ідеально впишеться в інтерєр кімнати юної леді. Основними в оформленні є рожевий і блакитний колір. Верх підодіяльника пошитий у вигляді стьобаного покривала, поверхня прикрашена ненавязливими малюнками. Нижня частина підодіяльника пошита зі звичайного цільного полотна, як і наволочка з простирадлом. Білизна акуратно укомплектовано в фірмову подарункову упаковку.

Для кожної людини сон є важливою і невідємною частиною життя. Пропоноване натуральне білизна допоможе створити максимально комфортні умови для повноцінного відпочинку. Виріб не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Це дуже важливо адже поверхня білизни має тривалий контакт зі шкірою. Текстиль НЕ іскрить і не накопичує статичну електрику. Білизна має високу здатність вбирати і виводити вологу. Шкіра вільно насичується киснем, так як тканина пропускає повітря, це виключає появу парникового ефекту. Спекотного літа текстиль подарує приємну прохолоду, а взимку огорне теплом.

Ранфорс дуже щільний і міцний матеріал, білизна прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. У виробництві використовують спеціально скорочення бавовняні волокна. Полотно виходить міцним і ніжним одночасно. Текстиль приємний на дотик і подарує тільки приємні тактильні відчуття. Виріб красиво драпірується, ліжко завжди буде мати бездоганний вигляд. Для пропонованої моделі не потрібно використовувати декоративне покривала, це практично і дуже зручно.

Дотримуючись простих рекомендацій по догляду, можна продовжити термін експлуатації виробу до 10 років. Білизна рекомендується прати при температурі води 30-40 градусів з використанням мяких миючих засобів. Сушити виріб слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Чудовий текстиль можна купити оптом і в роздріб, за приємною ціною, в нашому інтернет магазині. Слід зазначити, що комплект постільної білизни, це хороший подарунок для родичів і друзів. Такий презент завжди стане в нагоді і буде корисний в побуті.

Деталі товару
21785

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Чері"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Чері" стане чудовою прикрасою Вашої спальні! Комплект виконаний в червоно-білих тонах, прикрашений фотозображенням стиглої вишні, падаючої в воду. Зворотний бік...
Постельное белье COTTON BOX BRODE SATEN memory bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект турецького виробництва виконаний в приємному бежевому кольорі з мякою і якісної тканини сатин, на основі натуральної бавовни. Постільна прикрашено красивою вишивкою, і стане чудовою прикрасою інтерєру...
 ARYA  lace  Camelia белый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект білосніжного постільної білизни Arya lace Camelia з квітковими візерунками прекрасно буде поєднуватися з інтерєром спальні. Мякість сатину преміум дозволить Вам спокійно і комфортно відпочити і бачити...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти