Артикул:
21783

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box BEST FRIEND

Розмір полуторний: Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box BEST FRIEND від провідного турецького виробника домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача виступає синтепон. Торгова марка давно зарекомендувала себе на міжнародних ринках і користується великим попитом. Продукція відповідає високим стандартам якості і доступна широким верствам населення. Комплект пошитий з тканин компаньйонів в відтінках рожевого кольору. Верх підодіяльника виконаний у вигляді стьобаного покривала, а низ виготовлений з цілісного полотна, як і наволочки з простирадлом. Білизна прикрашено красивим принтом, на тему найромантичнішого міста - Парижа. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс, є новим різновидом бавовняної тканини з поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Головною відмінною рисою матеріалу є щільність і ретельність переплетення ниток. На один сантиметр квадратний припадати 40 - 50 ниток, це в рази більше ніж щільність бязі і льону. Текстиль має приємну ніжну поверхню. Білизна чудово драпірується, не скачується і не мнеться під час використання.

Виріб з ранфорса володіє високою гігроскопічністю, білизна здатна вбирати до 20 відсотків вологи від власної ваги, при цьому зберігається відчуття сухості і комфорту. Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту і запарювання. Натуральний текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі. Постільна не накопичує статичну електрику, завдяки хорошій терморегуляції підійде для всесезонного використання.

Білизна з ранфорса характеризується високою міцністю і довговічністю. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Для збереження привабливого зовнішнього вигляду і продовження терміну експлуатації бажано вивертати білизна навиворіт перед пранням і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності можна пропрасувати білизна зі зворотного боку.

Пропонований комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Текстиль стане прекрасним вибором для облаштування власного будинку, а так само в якості подарунка для друзів і родичів. Комплект припаде до душі молодим дівчатам і ідеально впишеться в інтерєр спальні, наповнивши атмосферу теплотою і затишком.

Деталі товару
21783

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-magnolia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home MAGNOLIA відмінно виглядає на великому ліжку і буде радувати Вас своєю мякістю кожен день. Зроблений з мякого турецького сатину, цей комплект стане Вашим улюбленцем серед...
Комплект постільної білизни мікрофібра 3D, Раут BV M 0036
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Роза і перлів - відмінне поєднання для Вашої спальні! Таке постільна білизна стане чудовою прикрасою інтерєру, а мяка мікрофібра створить відчуття затишку і богеми. Комплект якісно виконаний з кращих матеріалів, що...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти