Артикул:
21774

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE FIONA

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE FIONA турецького виробництва. Компанія, що випускає представлену модель, давно вже завоювала текстильний ринок, завдяки якісному і затребуваним товару, що підтверджується відповідною сертифікацією. Даний комплект постільної білизни складається з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Білизна дуже красиве, чудовий дизайн створив просто розкішна постільна. Колірна гамма представлена градієнтним методом - перехід від рожевого до білого і сірого кольору і навпаки. Простирадло перламутрово-рожевого кольору - однотонна, а наволочки і підодіяльник є перехід відтінків, посередині, на зовнішній стороні - виконана квіткова композиція із троянд з додаванням дрібних бузкових квіточок. З виворітного ж боку підодіяльника, зображений візерунок з сірих діагональних ліній по білій поверхні. Комплектується білизна в подарункову упаковку від виробника.

Найкраще місце для фантазій і відпочинку, це спальне ліжко, яка застелена чарівним постільною білизною, що будоражет уяву. З цією роллю чудово впорається пропонований комплект постільної білизни, який не тільки має зовнішній привабливий вигляд, що дозволяє відмовитися від додаткового зовнішнього покривала, але і володіє безліччю якостями.

Для пошиття текстилю беруть екологічно чиста сировина, що гарантує безпеку у використанні. Натуральність матеріалу виключає появу алергічних реакцій і пошкодження на шкірі, що дозволяє використовувати постільна як дорослим, так і дітям.

Аерація і гігроскопічність подбають про міцний сон, так як під час відпочинку зайва біологічна волога моментально абсорбується і виходить назовні, шкіра безперешкодно дихає, не париться, протистоїть появі патогенних мікроорганізмів.

Лежачи на такому текстилі тактильні відчуття найприємніші, адже на дотик поверхню мякенька, гладенька, що було досягнуто особливим способом обробки найтонших волокон. Антистатичність ранфорса дозволяє здійснити повноцінне розслаблення, нервова система не отримує додаткове роздратування від імпульсів.

Також матеріал характеризується підвищеною зносостійкістю і міцністю, постільна білизна піддається рокам експлуатації, при цьому зберігаючи свій первозданний вигляд .

у догляді текстиль простий, рекомендується прати у пральній машині з миючими засобами, в щадному режимі. Слід сушити в природних умовах. Навіть при багаторазової пранні, текстиль зберігає свої властивості, не піддається деформації, линьки і вигоряння. Завдяки високоякісним барвникам і особливому способу нанесення візерунка, малюнок тривалий час залишається незмінним, з чіткими контурами.

Купити таке чарівне постільна білизна можна в нашому інтернет-магазині з оптової та роздрібної ціни. Купуючи собі в будинок текстиль, згадайте про майбутні свята, адже постільна білизна є універсальним і практичним подарунком, доречний до будь-якого свята.

Деталі товару
21774

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0046, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ви ведете активний спосіб життя і хочете купити постільна білизна з характерним дизайном? Тоді комплект постільної білизни від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Його виготовили з мякого і...
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home пропонує Вашій увазі новинку від турецького виробника, комплект постільної білизни Love you страйп . Комплект виконаний з білого сатину, має приємний малюнок і високу стійкість до...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти