Артикул:
21709

Постільна білизна Tivolyo Home GENESIS Lacivert KRINKLE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна Tivolyo Home GENESIS Lacivert KRINKLE від відомого турецького виробника. Ця красива модель представлена в цікавою забарвленням і прикрашена оригінальним малюнком.

Даний комплект виконаний з тканини сатин і жатого шовку, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість, зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини сатин надає їй стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби на її основі дуже популярними серед покупців текстилю для дому. А блискучий шовковий верх прикрасить вашу ліжко і доповнить інтерєр атмосферою розкоші і вишуканості.

Поєднання приглушеного синього і сірого кольорів, складають чудову композицію. Також така забарвлення діє заспокійливо, і легко дозволить швидко розслабитися і заснути. Тканина сатин має легкий ефект шовковистості, завдяки особливо технологією переплетення ниток, що виглядає дуже красиво і цікаво. При виробництві цього постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість після безлічі циклів прання на довгі роки.

Для наших покупців ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок. Купити постільну білизну Tivolyo Home GENESIS Lacivert KRINKLE з мякого сатину й шовку, Ви можете в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Зручний каталог та доступна ціна, дозволять вам заощадити час і гроші, при покупці даного чудового комплекту.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  • Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує краще постільна білизна для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни Tivolyo Home GENESIS Lacivert KRINKLE можна оптом і в роздріб за доступною ціною тільки в нашому онлайн-каталозі.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі. Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21709

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
низ- бавовна; верх- шовк
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни First Choice ranforce DEEPER від турецького виробника текстильної промисловості створено для тих, хто любить мріяти, відпочивати на море і подорожувати. Дане постільна білизна зшили з...
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Такий комплект постільної білизни подарує Вам не тільки гарний настрій, але і чудові відчуття від сну і відпочинку на мякому і майже шовковистою сатині. Тканина має високу щільність, прикрашена яскравим малюнком...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти