Артикул:
21666

Постільна білизна Rabella

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 240 * 260

Підковдра 200 * 220

Наволочки 50 * 70 2 шт.

Постільна білизна Rabella характеризується ідеальним поєднанням високої якості і доступної ціни. Знаменитий турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. В асортименті комплекти різних кольорів і принтів. Білизна пошито з тканин компаньйонів, простирадло однотонного кольору, а наволочки і підодіяльник з малюнком. Пропонована колекція прикрашена всілякими квітковими композиціями. Текстиль виглядає дуже ніжно і свіжо, кожен зможе підібрати виріб на власний смак. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Спати на білизну з ранфорса дуже приємно, тканину ніжна і мяка на дотик. Виріб не містить шкідливих домішок і добавок, натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Ранфорс - це сучасний матеріал, який має дивовижні властивості і якостями, за що і полюбився споживачами по всьому світу. У виробництві використовують сильно скручені бавовняні нитки, завдяки цьому, текстиль наділяється понад міцність і зносостійкість. Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання.

Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря і швидко вбирає вологу. Шкіра в повній мірі буде насичуватися киснем, а зайва волога швидко ліквідуватися. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на весь організм. Білизна підійде для всесезонного використання. У зимовий період поверхню допоможе зігрітися, а в спекотне літо подарує приємну прохолоду.

Текстиль рекомендується прати при температурі води 30 - 40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання. Сушити білизну варто в распрямления вигляді при природних умовах. Виріб зберігає свою первинну форму, колір і привабливість. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Пропонований комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб, за приємними цінами. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки активної експлуатації. Постільна білизна, це завжди актуальний і бажаний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Виріб можна подарувати близьким родичам і друзям. Текстиль в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися в побуті приносячи радість.

Деталі товару
21666

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье TAC Genc Modasi ranforce Listen
rating 0 відгуків
1 874,00 грн
Красиве рожеве постільна білизна від турецького виробника, прикрашене цікавим малюнком і зроблене з мякої тканини ранфорс, на основі турецького бавовни. Постільна подарує Вам і вашим рідним свою мякість, комфорт і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Сімя"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You " Сімя " виступить приємним доповненням в Вашу спальну кімнату. Глибокі темно-сині тони виглядають цікаво і ненавязливо. Малюнок пари тигрів по центру інтригує, а вода...
Комплект постільної білизни Love You Чарівна особа
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Чарівна особа дійсно зачаровує своїм зовнішнім виглядом. Оформлений у венеціанському стилі, він виглядає шикарно на будь-якого ліжка. Купивши такий комплект постільної білизни,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти