Артикул:
21658

Постільна білизна Pierre Cardin Luana

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 233 бали. Ваш кошик буде загальним 233 бали який можна перетворити на ваучер на 233,00 грн.

4 665,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Порадуйте себе і своїх близьких новим красивим комплектом постільної білизни Pierre Cardin Luana, зробленого відомим турецьким виробником. Гарний зовнішній вигляд в поєднанні з мякою тканиною сатин, робить цей комплект гідною прикрасою будь-якої спальні, а сон і відпочинок на ньому принесуть вам і вашим близьким кращі відчуття.

Головна причина купити цей комплект, це мяка тканина сатин, виконана на основі стовідсоткового бавовни, що, безсумнівно, подарує вам тільки приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню щільність, гладкість і стійкість до зминання, тому білизна з сатину так популярно серед покупців.

Гарний орнамент, легко створить атмосферу вишуканості і розкоші у вашій спальні і стане гідним елементом декору. Поєднання приглушених відтінків виробляє приємний ефект, викликаючи бажання прилягти і заснути після насиченого дня. У виробництві постільної білизни даної фабрики використовуються тільки натуральні барвники, особлива технологія дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, забезпечуючи насиченість малюнка і яскравість після безлічі прань.

Постільна білизна Pierre Cardin Luana можна оптом і в роздріб. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди кращий вибір постільної білизни за доступною ціною по всій Україні. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки турецького текстилю для дому з каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини. Ми завжди зможемо запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від найпопулярніших і відомих брендів.

Модель Pierre Cardin Luana представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN Madre можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від найвідоміших турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21658

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Чудове постільна білизна для комфортного сну і відмінного настрою. Зроблене з якісного сатину, це постільна прикрасить вашу постіль, подарує приємні відчуття від сну і відпочинку, а також стане приємним подарунком...
Постільна білизна TAC DELUX SENFONI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ця картина зображена на полотні - дрібні вишневі гілочки з тільки що розпустилися білими квіточками. Купити постільну білизну від відомого виробника TAC моделі DELUX SENFONI - отримати золоте поєднання вишуканого...
Комплект постільної білизни Arya Сатин Love
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний романтичний комплект постільної білизни Arya Сатин Love буде чудовим подарунком для молодят або для молодої пари. Високоякісний мякий сатин забезпечить приємний відпочинок і здоровий спокійний сон своїм...
Комплект постельного белья Love You сатин CR 16079
rating 0 відгуків
3 201,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни від відомого турецького виробника Love You - створити затишок і гармонію у Вашій спальні. Виконаний з високоякісного сатину, мякого, повітряного, міцного, приємного на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти