Артикул:
21650

Постільна білизна TAC DISNEY Mickey Racer

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо вам дитяче постільна білизна TAC DISNEY Mickey Racer зроблене з мякої тканини ранфорс. Таке постільна білизна, виконано на основі чистої бавовни, порадує вас своєю практичністю і оригінальним зовнішнім виглядом. Воно не схильне до сильного зімяту і скочування, легко прасується, і не втрачає привабливість після безлічі прань, даруючи вашій дитині здоровий сон і відпочинок.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна ТАС стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Комплект дитячої білизни Mickey Racer прикрашений красивим обємним малюнком з яскравим героєм мультфільмів, за кермом швидкого і стрімкого гоночного боліда. Поєднання такого малюнка і мякої тканини, подарує вашій дитині не тільки комфортний сон, а й гарний настрій. Для фарбування дитячих комплектів виробник використовує тільки натуральні і високоякісні фарби для тканини, завдяки яким прекрасно зберігається малюнок навіть через кілька років. Якість барвників і їх натуральність, це критерії, які фабрика ТАС дотримується, при виготовленні дитячої білизни.

Ви можете купити дитяче постільна білизна TAC DISNEY Mickey Racer оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині. Воно стане чудовою прикрасою для дитячої кімнати вашої дитини. Веселий герой мультфільму, мяка тканина ранфорс, і колірна гамма подарують вашим дітям найкращі емоції і притягнемо відчуття від сну і відпочинку.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому асортименті в стандартній комплектації, простирадло на гумці, підодіяльник і одна наволочка на євро подушку, більш точно за розмірами:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці, на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб дитяче постільна білизна радувало вашої дитини тривалий час, зверніть увагу на кілька порад від нашого магазину:

  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує Вам найширший асортимент дитячої постільної білизни і домашнього текстилю від відомих турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Купити дитяче постільна білизна TAC DISNEY Mickey Racer Ви можете легко і просто, в нашому інтернет магазині будь-яким зручним для вас способом. Для Вас зручний каталог і фільтр товарів, доступні ціни висока якість.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21650

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI з обємним малюнком в стилі хенд-мейд. Зроблено постільна турецьким виробником з мякої тканини ранфорс, і стане чудовою прикрасою будь-якої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти