Артикул:
21628

Постільна білизна TAC Graffiti Genc Modasi ranforce My World

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого комфортного сну і відпочинку ми раді запропонувати Вам чудове постільна білизна TAC Graffiti Genc Modasi ranforce My World від одного і найвідоміших турецьких виробників. Ця яскрава модель представлена в оригінальній забарвленням і доповнена великим, красивим і якісним малюнком.

Цей спальний комплект виконаний з мякої і гладкої тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що принесе вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку на такій білизні. Тканина ранфорс стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби з сатину дуже популярними серед покупців домашнього текстилю

Приємно радує погляд і малюнок і його колірна гамма. Таке постільна білизна стане стильним доповненням спальні, а сон і відпочинок на ньому принесуть спокійний відпочинок. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання, адже спеціальна технологія нанесення малюнка під гарячим пресом, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, це забезпечує збереження квітів навіть після декількох сотень прань.

Купити дитяче постільна білизна TAC Graffiti Genc Modasi ranforce My World з можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Ми намагаємося для вашого затишку і можемо запропонувати всім нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери завжди допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Зверніть увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці, на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт .

Сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вашим дітям тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок. І стильний зовнішній вигляд цього комплекту стане гідною прикрасою кожної спальні підлітка.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні.

Інтернет -магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку. Купити постільний комплект TAC Graffiti Genc Modasi ranforce My World можна оптом і в роздріб за найкращою ціною.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
21628

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Комплект постільної білизни 1-16 жаккард
rating 0 відгуків
6 896,00 грн
Гарний комплект постільної білизни з жаккарда від торгової марки Love You . Приємний бежевий відтінок з сріблястим відливом робить таке постільна білизна одним з кращих прикрас для Вашої спальні. Мяка тканина...
Комплект постільної білизни ARYA сатин-люкс Preva
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від торгової марки Arya прикрашений гарними трояндами в приємних відтінках. Постільна виготовлено з сатиновою тканини, що забезпечить Вам чудовий сон і відпочинок. Зовнішній вигляд...
Комплект постільної білизни Romance жаккард Kandece
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Romance жаккард Kandece відрізняється незвичайною красою і витонченістю малюнка. Тканина міцна, мяка і ніжна, з легким блиском. Підійде любителям поніжитися в ліжку. Зберігає стійкість кольору...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти