Артикул:
21626

TAC Graffiti Genc Modasi

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 896,35 грн 1 955,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого комфортного сну і відпочинку ми раді запропонувати Вам чудове постільна білизна TAC Graffiti Genc Modasi ranforce Face від одного і найвідоміших турецьких виробників. Ця яскрава модель представлена в оригінальній забарвленням і доповнена великим, красивим і якісним малюнком.

Виробник TAC давно відомий своїми якісними домашнім текстилем за межами Туреччини. І особливо затребувані його комплекти постільної білизни. Є як дорогі з жаккарда і сатину, так і бюджетні варіанти з ранфорса. Саме доступна ціна і якість, виділяють комплект Graffiti Genc Modasi ranforce Face. При цьому постільна виглядає стильно, з таким красивим малюнком і приємною забарвленням, воно легко стане гідним доповненням кімнати підлітка.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина ранфорс має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю повсюдно.

Постільна білизна TAC Graffiti Genc Modasi ranforce Face, можна легко і швидко в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Також для кожного покупця ми завжди можемо запропонувати широкий вибір домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Якщо Вам сподобався цей комплект білизни, тоді зверніть увагу, що в нашому каталозі він представлений в розмірі «Півтора», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці, на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Такий розмір підійде для невеликих одномісних ліжок. Сон і відпочинок на такому ліжку принесуть тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок, а зовнішній вигляд цього комплекту стане гідною прикрасою інтерєру.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини. Особливих вимог по догляду за даними комплектом немає. Стирається він легко, головне дотримуватися рекомендацій:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості кольорів.
  • Прати постільну білизну з хлопквой тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни з тканини ранфорс TAC Graffiti Genc Modasi ranforce Face - можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
21626

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Coral
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо Вам подобаються яскраві соковиті тони в інтерєрі, зверніть увагу на цей ошатний комплект постільної білизни. Здається, що радість і гарний настрій оселилися в спальні разом з такою гарною моделлю Beatrice Coral...
Комплект постельного белья Gelin Home  жаккард SUMMER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home Summer забезпечить Вам літній настрій і затишок в спальній кімнаті. Прекрасна квіткова забарвлення постільного комплекту стане прикрасою кімнати і прекрасно впишеться в...
Постільна білизна TAC SPONGE BOB SUMMER CAMP
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Веселий мультиплікаційний морської житель Спанч Боб і його друг щовечора будуть супроводжувати малюка в дивовижний світ нічних снів після довгого активного дня. Комплект постільної білизни від відомого турецького...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти