Артикул:
21613

Постільна білизна Pierre Cardin Regina

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 233 бали. Ваш кошик буде загальним 233 бали який можна перетворити на ваучер на 233,00 грн.

4 665,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого доброго настрою і комфорту під час сну і відпочинку ми хочемо запропонувати чудовий комплект постільної білизни Pierre Cardin Jadine, зробленого одним з кращих турецьких виробників. Комплект притягує увагу своїм оригінальним великим малюнком від якого просто віє весняним настроеніем.Високая щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню щільність і стійкість до зминання, тому білизна з сатину так популярно серед покупців домашнього текстилю.

Головна причина купити цей комплект, це мяка тканина сатин, виконана на основі стовідсоткового бавовни, що, безсумнівно, подарує вам тільки приємні відчуття і комфорт під час сну і отдиха.Ткань сатин стійка до зминання і пошкоджень, завдяки високій щільності і особливою технологією сплетення ниток, легко переносить часті прання, тому вироби з сатину дуже популярні серед покупців.

Гарний орнамент, легко створить атмосферу вишуканості і розкоші у вашій спальні і стане гідним елементом декору. Поєднання яскравих і темних відтінків виробляє приємний ефект, викликаючи бажання прилягти і заснути після насиченого дня. У виробництві постільної білизни даної фабрики використовуються тільки натуральні барвники, особлива технологія дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, забезпечуючи насиченість малюнка і яскравість після безлічі прань.

Ви можете придбати постільну білизну Pierre Cardin Jadine як оптом, так і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home. У нашому каталозі для вас завжди кращий вибір постільної білизни за доступною ціною. Ми завжди можемо запропонувати нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик

Також про розміри, постільна Pierre Cardin Jadine представлено в нашому каталозі в розмірі «Євро» і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Насичені кольори і великі квіти, подарують вам гарний настрій і енергію для нових досягнень кожен день Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з сатину, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  1. прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості колір ів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект постільної білизни Pierre Cardin Jadine можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Ми пропонуємо найкращий турецький текстиль для дому високої якості від найвідоміших виробників вже більше 10 років, і наші покупці завжди повертаються до нас за новими покупками. Ви завжди зможете придбати в нашому каталозі: подушки і ковдри, рушники, халати і інші махрові вироби, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21613

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Valeron Cordelia Ekpu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Valeron Cordelia Ekpu велично виглядає на будь-який ліжку. Ваша спальня перетвориться з прекрасними візерунками на підодіяльнику і наволочках. Турецький виробник забезпечив високу якість виробів...
Комплект постільної білизни ARYA сатин SIMONA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Впустіть літо в свою спальню за допомогою такого «смачного» білизни. Комплект постільної білизни буде Вам нагадувати про теплі і сонці, літній зелені, чудесних фруктах і ягодах. Особливо приємно відпочивати в такому...
Комплект постільної білизни сатин друкований, BV S 0040
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальна і свіже дизайнерське рішення в новому постільній білизні. Малюнок виглядає цікавим і притягує до себе увагу, зроблений у вигляді грубого полотна в приємному світло-синьому тоні, він неодмінно прикрасить...
Постельное белье Le Jardin 3D MARIPOSA
rating 0 відгуків
2 796,00 грн
Порадуйте себе якісним турецьким комплектом постільної білизни, зробленим з мякого ранфорса і прикрашеним великим зображенням метелика. Малюнок виконаний за технологією 3D, що дозволить Вам насолодитися красою...
Комплект постельного белья Love You жаккард  2-27
rating 0 відгуків
3 959,00 грн
Ще один прекрасний комплект постільної білизни від торгової марки Love You . Яскравий малюнок прикрашає шовкову строну постільного комплекту, що викликає тільки позитивні емоції. Нижня частина виконана з жаккарда...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти