Артикул:
21600

Постільна білизна COTTON BOX BRODE SATEN 3D LENA MINT

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см;

Простирадло: 240 х 260 см;

Наволочка: 50 х 70 см (4 шт);

Комплект постільної білизни COTTON BOX BRODE SATEN 3D LENA MINT з 100% бавовни, пошитий з високоякісного сатину. Преміальний турецька виробник славиться далеко за межами своєї батьківщини. Виріб відповідає європейським стандартам якості і безпеки. Текстиль виготовлений з тканин компаньйонів білого і ментолової кольору. Поверхня наволочок і підодіяльника прикрашена дивовижної вишивкою виконаної в обємній техніці. Поверх візерунка як ніби проросли ніжні квіти, виріб виглядає оригінально і вишукано. Поставляється текстиль в подарунковій коробці з фірмовим логотипом.

Сон на ніжному і мякому постільній білизні буде міцним і приємним. Сатин - це прекрасна натуральна тканина, яка по праву вважається однією з найкрасивіших. Поверхня має благородним атласним блиском, по відчуттях матюкав нагадує натуральний шовк. З виворітного боку сатин матовий і шорсткий, завдяки цьому, білизна не ковзає по ліжку. Такий ефект досягається за допомогою подвійного переплетення ниток. Для основи використовують більш щільні нитки, а для лицьової сторони - тонкі кручені волокна. Текстиль красиво лягати і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати чудовий вигляд, навіть без зовнішнього покривала.

Склад білизни повністю екологічний, не викликає алергії і подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю, зайва волога буде швидко вбиратися і випаровуватися. Пориста структура бавовни легко пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Виріб не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на всьому організмі.

Білизна просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти рекомендується машинне або ручне прання при температурі води 30 градусів. Для прання слід використовувати мякі миючі засоби. Сушити текстиль слід в природних умовах, попередньо розпрямивши поверхню білизни. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Купити шикарний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Доступні ціни приємно здивують покупців. Текстиль, це прекрасний варіант подарунка для друзів і родичів. Білизна не має термінів придатності, його можна піднести абсолютно всім, не залежно від статі і статусу. Це прекрасний подарунок на День народження, Річницю весілля, Новий рік і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
21600

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3D вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский td 232
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для Ваших дітей від торгової марки Love You. Яскравий герой Маквін з мультфільму Тачки безсумнівно порадує Ваших дітей і принесе їм гарний настрій. Бавовняна тканина подарує...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Fiona
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити двокольорове постільна білизна HOBBY сатин-люкс Fiona - прикрасити Вашу спальню красивими зображеннями квітів. Мякий і міцний сатин - люкс подарує Вам найкращі відчуття від сну і безліч позитивних емоцій....
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Новруз BV M 0010
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві троянди прикрашають чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника. Реалістичне зображення квітів і крапельок роси прикрасять інтерєр будь-якої спальні і наповнять її свіжістю і ароматом весни....
Комплект постельного белья Tirotex жатка полуторка детский
rating 0 відгуків
0,00 грн
Пропонуємо для Ваших дітей красиву постільну білизну з бязі на основі натуральної бавовни. Постільна має полуторний розмір, і прикрасить будь-яку дитячу ліжко і спальню. Мяка жатка ідеально підходить для спекотного...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти