Артикул:
21585

Постільна білизна Cotton Box junior Selfie

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект підліткового постільної білизни Cotton Box junior Selfie виготовлений з високоякісного нового матеріалу - ранфорс. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом за допомогою цифрових технологій. Турецький виробник ретельно стежить за кожним етапом виробництва. Продукція торгової марки користується широким попитом на європейському ринку. Комплект пошитий з тканин компаньйонів, які прекрасно доповнюють один одного. Основними в оформленні, є сірий і червоний колір. Підодіяльник прикрашений красивим малюнком в дівочому стилі, центровим є зображення дівчинки і її друга - смішного песика. Поставляється у фірмовій коробці.

Пропоноване виріб володіє всіма корисними властивостями натурального бавовняного волокна. Висока гігроскопічність дозволяє забезпечити максимальний комфорт і зручність. Що виділяється тілом фізіологічна рідина буде швидко вбиратися і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Пористу будову волокон наділяє тканину хорошою повітропроникністю. Шкіра в повній мірі насичується киснем, це сприяє правильної регенерації клітин і виключає виникнення парникового ефекту.

Ранфорс - це щільна тканина, для виготовлення якої використовуються скорочення бавовняні нитки. Поверхня мяка і ніжна на дотик, текстиль дивовижно драпірується і не мнеться під час використання. Виріб не викликає алергічних реакцій і не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі.

Білизна просто в побуті і не завдасть особливого клопоту в догляді. Для підтримки чистоти підійде машинне прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендовано використовувати мякі миючі засоби без відбілювачів і барвників. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і яскраві кольори. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Чудовий текстиль можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Покупцям гарантовано високу якість продукції за доступними цінами. Роблячи покупки в свій будинок, не забудьте про друзів і родичів, адже це завжди актуальний і затребуваний подарунок. Текстиль не має строків давності, його можна подарувати абсолютно всім. Презент порадує друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік, День народження або будь-яке інше урочиста подія.

Деталі товару
21585

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Delux Saten Louvre Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект від турецького виробника Tac Delux Saten Louvre Gri стане для Вас чудовим придбанням. Виконаний з мякого і міцного сатину високої якості він стане одним з найулюбленіших. Приємна мякість тканини...
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Wanda
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Wanda - це просто витвір мистецтва. Комплект виглядає чудово, гра фарб заворожує. Такий комплект постільної білизни просто зобовязаний бути у Вашій колекції і прикрашати спальню....
КПБ Minteks SHIVA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Витончена постільна білизна Minteks Shiva в сірих тонах з квітковими візерунками буде барвисто і яскраво виглядати на Вашому ліжку. Мякість і комфорт матеріалу сприятливо впливає на настрій і якість відпочинку....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти