Артикул:
21583

Постільна білизна Cotton Box junior Skate mavi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект підліткового постільної білизни Cotton Box junior Skate mavi виготовлений з високоякісного ранфорса, до складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту. Преміальний турецька виробник користується популярністю далеко за межами своєї батьківщини. Продукція відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам якості, про що свідчить відповідна сертифікація. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом з використанням екологічно чистих барвників. Білизна пошито з тканин компаньйонів в відтінках блакитного кольору. Простирадло однотонна, підодіяльник і наволочка з красивим малюнком у вигляді двох веселих зайчиків з скейтами. Текстиль прикрасить інтерєр і підніме настрій своїм привабливим зовнішнім виглядом. Поставляється в подарунковій коробці.

Постільна білизна з ранфорса славиться своїми чудовими споживчими якостями і властивостями. Новий різновид бавовняної тканини швидко знайшла популярність і любов покупців. По суті, ранфорс є поліпшеним варіантом бязі. Тканина дуже щільна і володіє мякою і ніжною поверхнею. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві сильно скручених бавовняних ниток. Вони одночасно міцні і ніжні. Текстиль не мнеться під час використання і прекрасно лягати на поверхню ліжка.

Білизна не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій ніжній шкірі. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко ліквідується, зберігається відчуття сухості і максимального комфорту. Структура тканини вільно пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Не залежно від пори року, постільна білизна з ранфорса буде зручно використовувати. Не залежно від температури навколишнього середовища, текстиль допомагає підтримувати оптимальний тепловий баланс.

Виріб можна прати в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30 - 40 градусів. Сушити білизну слід в природних умовах. Поверхню можна гладити зі зворотного боку теплою праскою.

У нашому інтернет магазині пропонований комплект постільної білизни можна купити за демократичними цінами, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок, прослуживши довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що це прекрасний варіант подарунка з будь-якого приводу і нагоди, який характеризується універсальністю та актуальністю. Постільна білизна завжди в нагоді і буде точно використовуватися і дарувати міцний сон і позитивні емоції.

Деталі товару
21583

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D LOVE BOX
rating 0 відгуків
1 832,00 грн
Красиве обємне зображення сердечок в стилі хенд-мейд прикрашає нову постільну білизну Cotton Box FLORAL 3 D LOVE BOX KIRMIZI від турецького виробника. Постільна подарує вам незабутню мякість, адже зроблено воно з...
Комплект постельного белья жаккард с кружевной каймой,TF B 0013
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни турецького виробництва, подарує Вам комфортний сон і відпочинок, а також стане оригінальним доповненням вашої спальні. Мяка тканина сатин має високу щільність і мякість, легко...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти