Артикул:
21581

Постільна білизна Cotton Box junior Superstar

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна підліткове Cotton Box junior Superstar від популярного турецького виробника високоякісного текстилю для дому. Продукція на 100% складається з високоякісного бавовняного волокна, тканина виконання - ранфорс. Виріб пошито з тканин компаньйонів в відтінках рожевого кольору. Простирадло однотонна, а поверхня підодіяльника і наволочки прикрашена модним молодіжним принтом. Текстиль ідеально впишеться в інтерєр спальні і порадує будь-яку дівчинку. Постільна акуратно складено в фірмову упаковку.

Сон займає важливе місце в житті кожної людини, на його якість впливає безліч факторів, у тому числі, і вбрання постільна білизна. Пропонований текстиль з ранфорса володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками. Для виготовлення матеріалу використовують ніжні бавовняні нитки, які скручують між собою для додання їм міцності. Щільність тканини в рази перевищує щільність бязі. Текстиль характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Поверхня білизни мяка і гладенька. Текстиль красиво драпірується, рівно лягати на поверхню матраца без складок і заломів.

Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок повністю безпечний і гіпоалергенний. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на роботі всіх органів і систем. Пориста структура бавовни наділяє білизна високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом фізіологічна рідина буде швидко вбиратися і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Поверхня вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль здатний підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимальний тепловий баланс. У спекотне літо поверхню буде охолоджувати, а взимку допоможе зігрітися.

Виріб не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання, зберігаючи свій новий зовнішній вигляд навіть після 300 прань. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Сушити виріб слід в природних умовах, попередньо добре розпрямивши текстиль. Поверхня легко прасується і не мнеться під час використання.

Придбати високоякісний набір постільної білизни можна за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Купівля стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід сказати, що текстиль послужить універсальним подарунком з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
21581

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин лайт
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна Love You сатин лайт TL 023 - подарувати затишок і мякість під час сну і відпочинку. Виконано в яскравій кольоровій гамі з високоякісного сатину, внесе відмінний настрій і комфорт...
Комплект постельного белья Love You страйп салат
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна яскравого кольору? Тоді зверніть увагу на комплект постільної білизни від відомої турецької компанії з виробництва домашнього текстилю Love You. Приємний салатовий відтінок наповнить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти