Артикул:
21571

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GARDEN VIZON

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3D GARDEN VIZON від преміального турецького виробника. Торгова марка користується великою любовю і попитом далеко за межами своєї батьківщини. Текстиль виготовлений відповідно до високих стандартів якості і безпеки. До складу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений з використанням цифрових технологій набивним (друкованим) способом. Білизна виконано в натуральних відтінках сірого кольору, поверхня підодіяльника і наволочок прикрашена барвистим 3D малюнком у вигляді величезного серця з численних квіток троянд. Текстиль допоможе створити романтичну атмосферу в спальні і додасть інтерєру неповторний шарм. Поставляється в упаковці від виробника.

Ніжний, і в той же час, міцний ранфорс ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Тканина є новою розробкою і зявилася на ринку зовсім недавно і вже встигла завоювати довіру користувачів. Для виробництва використовують спеціально оброблені бавовняні нитки. Тонкі волокна скручують між собою для додання міцності. Білизна володіє всіма корисними властивостями бавовни. Текстиль чудово драпірується і завжди виглядає свіжо, не мнеться під час використання.

Виріб не викликає алергії і подразнень на шкірі, поверхня не накопичує статичну електрику. Ранфорс вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Білизна славиться своєю здатністю підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати правильний тепловий баланс. У спеку текстиль НЕ буде парити, а взимку допоможе зберегти тепло.

Прості правила догляду дозволять зберегти зовнішню привабливість білизни на довгі роки. Прати виріб рекомендується при температурі 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Сушити текстиль варто при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Білизна швидко сохне, зберігаючи свою форму і колір.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити за доступними цінами в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Відмінне придбання в власний будинок порадує високою якістю і корисними властивостями, сни на такому ліжку точно будуть солодкими. Текстиль послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Виріб можна піднести з будь-якого приводу, будь то Новий рік, День народження або Весілля. Постільна білизна не має термінів придатності і стане в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
21571

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Презент"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Незрівнянні троянди в подарунок господині ліжку - що може бути приємніше? Яскравий ефектний букет, розсипаний по білому тлу, надзвичайно прикрашає ліжко і кімнату, робить обстановку ошатною і навіть святковою....
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Білі троянди
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові обємні білі троянди з кремовим відтінком виглядають елегантно і красиво. Безсумнівно, такий комплект прикрасить інтерєр будь-якої спальні, доповнить його оригінальною деталлю і підкреслить витончений смак...
КПБ  Amour Paris Mona pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільний комплект кольору пудри турецької торгової марки Amour Paris Mona. Постільна білизна зроблено з мяко сяючого сатину, який прикрасить будь-який інтерєр спальної кімнати. Вироби прикрашені...
Комплект постільної білизни ARYA Шовк Однотонний Somon - персик
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна марки ARYA Somon - сама чарівність і ніжність. Комплект цієї білизни легкий і делікатний до Вашого тіла, створює відчуття прохолоди в жарку пору доби. Гладкість шовку заколисує і має обволікаючий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти