Артикул:
21567

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN MARTINO PETROL

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN MARTINO PETROL від лідера серед виробників домашнього текстилю. Торгова марка прославилася далеко за межами своєї батьківщини і користується великою популярністю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Виріб виконано в коричневому кольорі, підодіяльник і наволочки прикрашені абстрактним геометричним малюнком з використанням блакитного кольору. Білизна виглядає екстравагантно і яскраво, комплект підкреслить яскраву індивідуальність свого власника. Поставляється в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна забезпечує гігієнічні і комфортні умови для сну і відпочинку. Сучасний текстиль виконує ще й декоративну функцію, прикрашаючи інтерєр і радуючи око. Сатин - це різновид бавовняної тканини, яка володіє благородним атласним блиском. Поверхня білизни шовковиста і ніжна, по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Однак такий текстиль має низку переваг. Сатинове білизна доступніше і має ряд корисних якостей. Зворотний бік тканини матова і шорстка, постільна НЕ буде соватися по ліжку. Текстиль не мнеться під час використання і красиво лягає, ліжко завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд.

Пористу будову бавовни наділяє виріб високу гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня швидко вбирає вологу і виводить її назовні. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяє шкірі дихати і насичуватися киснем. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машиною або ручного прання. Для продовження терміну експлуатації слід дотримуватися простих рекомендацій по догляду. Температура води для прання повинна становити 30-40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігає свою форму, колір і корисні властивості. Виріб можна гладить зі зворотного боку теплою праскою.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб. Текстиль порадує всю сімю і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що постільна білизна, це універсальний і завжди затребуваний подарунок. Виріб можна подарувати абсолютно всім, друзям і родичам, з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
21567

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский  j 7
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете здивувати Ваших маленьких принцес? Тоді радимо Вам звернути увагу на даний комплект постільної білизни від відомого виробника текстильної промисловості Love You. Дитяча постільна білизна виготовлена з сатину,...
Love You Детский комплект td 181
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Гарний комплект постільної білизни для дітей від торгової марки Love You для Ваших дітей. Виконаний з мякого сатину високої якості комплект подарує Вашим дітям чудовий сон і відпочинок, а завдяки високій якості...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти