Артикул:
21566

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN JEROME BEJ

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box ROYAL SATEN JEROME BEJ виготовлений з натуральної 100% бавовняного волокна егейського походження. Тканина виконання - сатин. Турецький виробник має бездоганну репутацію і користується великим попитом на європейському ринку. Модель має неабияке дизайнерське оформлення, комплект пошитий з тканин компаньйонів. Простирадло і наволочки однотонні - бежевого кольору, а підодіяльник виконаний в сіро - білих кольорах, поверхня прикрашена великим орнаментом в східному стилі. Виріб виглядає дуже оригінально і стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Комплектується в презентабельну упаковку з фірмовим логотипом.

Шикарне постільна білизна з сатину по відчуття дуже нагадує натуральний шовк, проте набагато доступніше і володіє масою корисних якостей і властивостей. Сон важлива складова життя кожної людини, поряд з іншими постільними речами характер постільної білизни може впливати на його якість. Пропоноване білизна повністю натуральне і не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій ніжній шкірі.

Текстиль красиво драпірується і не мнеться під час використання. Лицьова сторона матеріалу гладенька і шовковиста, а виворітна - мяка і шорстка. Це забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца, білизна не ковзає і не сповзає з ліжка. Білизна вільно пропускає повітря і добре вбирає вологу. Виріб не накопичує пил і статичну електрику.

Текстиль простий в побуті, сатинова постільна білизна можна прати в пральній машині при температурі 30 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити білизну слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Гладити постільну можна зі зворотного боку теплою праскою. Білизна збереже свій привабливий зовнішній вигляд, колір і форму, навіть після 250 циклів машинного прання.

Купити чудовий комплект можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Текстиль порадує високою якістю і стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Білизна послужить прекрасним подарунком на День народження, Новий рік і по будь-якій іншій урочистої нагоди. Виріб є універсальним і актуальним подарунком, його можна піднести абсолютно всім, як близьким друзям, так і родичам.

Деталі товару
21566

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт TL F075
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вам прекрасний комплект постільної білизни від відомого турецького бренду Love You. Вам сподобається симпатичний картатий малюнок, мякий бавовна відмінно зберігає свої властивості після прання. У...
Комплект постельного белья TAC 3D saten Berry
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний комплект постільної білизни Tac 3D saten Berry з зображенням свіжих ягід виглядає просто чудово на ліжку. Яскравий і привабливий малюнок перетворить Вашу спальну кімнату, розбавить фарбами і принесе...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Хвилі" B 0044
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві хвилі і приємний відтінок порадують Вас і Ваших близьких в новому постільній білизні з сатінаот турецького виробника. Комплект Bella Dona "Хвилі" зроблений з кращого сатинового полотна, для Вашого...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти