Артикул:
21542

Постільна білизна Cotton Box BOHEM VESTA LILA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Комплект постільної білизни Cotton Box BOHEM VESTA LILA від популярної торгової марки, характеризується високою якістю і доступною вартістю. Турецький виробник дорожить своєю бездоганною репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. До складу білизни входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом з використанням цифрових технологій. Комплект виготовлений в світлих відтінках бузкового кольору. Простирадло однотонна, а наволочки і підодіяльник прикрашені витонченим орнаментом в східному стилі. Білизна красиво складено в подарункову упаковку від виробника.

Постільна білизна виконує важливу функцію в забезпеченні гігієнічних і комфортних умов для сну і відпочинку. Пропоноване виріб пошито з нового матеріалу, який вже встиг завоювати любов і довіру споживачів. Ранфорс - це щільний натуральний матеріал з мякою і ніжною поверхнею. Тканина характеризується високою міцністю, а головною особливістю, є використання у виробництві сильно скручених бавовняних волокон, що покращує експлуатаційні властивості.

Продукція не містить шкідливих речовин і добавок, поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Матеріал не накопичує статичну електрику. Головним достоїнством постільної з ранфорса, вважається здатність поверхні підлаштовуватися під навколишнє середовище. У літню спеку виріб порадує приємною свіжістю, а взимку огорне теплом і подарує затишок.

Текстиль не завдасть особливого клопоту в догляді, його можна прати в пральній машині при температурі 30-40 градусів . Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювачів. Сушити текстиль варто при природних умовах в добре провітрюваному місці. Білизна швидко сохне, зберігаючи свою форму, колір і корисні якості, навіть після 300 прань. Поверхня легко прасується і не мнеться під час використання.

Купити пропоноване білизну можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане прекрасним вибором для власного користування, а так само послужить універсальним подарунком на всі випадки життя. Такий презент можна подарувати абсолютно всім, близьким друзям і родичам, чоловікам і жінкам. Текстиль не виходить з моди, завжди актуальний і затребуваний в кожному будинку.

Деталі товару
21542

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA друкований Сатин 3D Exclvsive Flower Core
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскраве постільна білизна з обємним зображенням соняшників на тлі неба - створити чудовий настрій і внести яскраву деталь в інтерєр спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, міцне, приємне на дотик....
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE SANDRA SOMON
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Слідкуйте за це чудове постільна білизна Cotton Box MODE LİNE SANDRA SOMON турецького виробництва. Зроблене з мякої тканини ранфорс, воно не тільки подарує вам приємний сон і відпочинок, а й прикрасить вашу спальню....
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D MERİ TURKUAZ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе і своїх близьких відмінним постільною білизною Cotton Box FLORAL 3 D MERİ TURKUAZ з ефектом 3д від турецького виробника. Постільна прикрашено красивим обємним малюнком з квітів, а поєднання білого і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти