Артикул:
21378

Постільна білизна Cotton Box Majestik Paola

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 658,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Простирадло 240 * 260

Підковдра 200 * 220

Наволочки 50 * 70 - 4 штуки

Комплект постільної білизни Cotton Box Majestik Paola з мякого ранфорса від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Торгова марка широко відома на європейському ринку і користується великим попитом. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Модель виконана в класичному біло - сірому кольорі. Простирадло сіра, з абстрактним малюнком, підодіяльник і наволочки білі з красивою вишивкою в тон простирадла. Текстиль виглядає дуже ошатно і багато. Білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру, будь то заміський будинок або квартира. Поставляється в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Натуральне постільна білизна не викликає алергічних реакцій і володіє всіма корисними властивостями бавовни. Ранфорс характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра вільно дихає, насичуючись киснем, а зайва волога швидко виводитися назовні. Від інших аналогів тканину відрізняється більш щільним переплетінням спеціально оброблених бавовняних волокон. Ретельно очищені тонкі нитки скручують між собою для додання міцності. Полотно виходить легким і повітряним при цьому міцним і довговічним. Поверхня гладенька і приємна на дотик.

Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно відбивається на всьому організмі, а особливо на серцево - судинну систему. Головною особливістю ранфорса вважається його здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Не залежно від навколишньої температури білизна буде підтримувати оптимальний тепловий баланс. У жарку пору поверхню подарує прохолоду, а в холодну допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль з ранфорса простий в побуті і не завдасть додаткових турбот. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням білизна рекомендується прополоскати в холодній воді. Виріб стійкий до частих прання, зберігає свій привабливий зовнішній вигляд, кольору форму і корисні якості.

Купити шикарний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним придбанням в власний будинок і стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, адже це універсальний подарунок на всі випадки життя. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
21378

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12141
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни турецького бренду Love You сатин лайт буде піднімати Вам настрій. Натуральний турецька бавовна прекрасно переносить прання і зберігає свої властивості і яскравість малюнка....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти