Артикул:
21280

Білизна постільна дитяча KRISTAL My car pembe

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 33 бали. Ваш кошик буде загальним 33 бали який можна перетворити на ваучер на 33,00 грн.

672,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Комплект постільної білизни KRISTAL My car pembe для дитячого ліжечка відповідає високим європейським стандартам якості, про що свідчить відповідна сертифікація. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за всіма етапами виробництва. До складу продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна, тканина виконання - ранфорс. Текстиль пошитий з тканин компаньйонів, біле простирадло прикрашена малюнком у вигляді квіточок, на підодіяльнику зображений веселий зайчик в своєму казковому автомобілі. Основними в оформленні, є білий і рожевий колір. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Мякий і ніжний матеріал ранфорс ідеально підходить для пошиття дитячої постільної білизни. Виріб огорне ніжним хмарою турботи і ласки. Ранфорс, по суті, є поліпшеним варіантом бязі, для його виготовлення використовують спеціально оброблені скорочення бавовняні нитки. Текстиль володіє прекрасними споживчими властивостями.

Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна рекомендовано для використання з перших днів життя. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра буде вільно дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Зайва волога швидко вбирається і ліквідується. Текстиль здатний підтримувати оптимальний тепловий режим, не залежно від навколишньої температури. У спеку білизна порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Білизна з ранфорса добре піддається пранню при температурі води 30 - 40 градусів. Для прання бажано використовувати неагресивні миючі засоби, без відбілювачів і барвників. Сушити білизну варто в распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль стійкий до впливу сонячного світла, зберігає свою первинну форму і привабливість, навіть через 300 прань. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Чудовий комплект дитячої постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують і здивують. Виріб стане прекрасним вибором і подарує масу приємних емоцій малюкові і молодим батькам. Забавні картинки будуть піднімати настрій і захоплювати малюка, стимулюючи розвиток його фантазії. Текстиль - це прекрасний варіант подарунка, який вигідно відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Білизна можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, воно точно стати в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
21280

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE MEGAN BEJ
rating 0 відгуків
1 358,00 грн
Пропонуємо Вам порадувати себе і своїх близьких красивим постільною білизною Cotton Box MODE LİNE MEGAN BEJ від турецького виробника. Мяка тканина ранфорс має високу якість, щільність і незабутню мякість. Сон і...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Checked
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна даної моделі найкраще для тих, хто любить нестандартні дизайнерські рішення. Незвичайний візерунок у вигляді квадратів із закругленими кутами і чергуються яскраві смуги підкреслять характер...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну з дивовижним поєднанням чорного і білого кольорів. Відомий виробник Love You постарався, щоб Ви могли не тільки насолодитися чудовою мякістю сатину, а й прикрасити...
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171196
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Якісна постільна білизна від відомого виробника, зроблене з мякого сатину і прикрашене сучасним принтом. Приємна забарвлення прикрасить вашу спальню, чудова мякість сатиновою тканини подарує комфортний сон і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти