Артикул:
21270

Постільна білизна KRISTAL Masal kahve

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Masal kahve від надійного турецького виробника домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Комплект пошитий з тканин компаньйонів, простирадло однотонна, ніжного персикового кольору. Підодіяльник і наволочки прикрашені витонченим візерунком і красивою квітковою композицією. Дизайн білизни підійде як для заміського будинку, так і для оформлення інтерєру сучасної квартири. Поставляється виріб в упаковці від виробника.

Ранфорс - це одна з різновидів бавовняної тканини. Для виготовлення матеріалу використовують довгі бавовняні волокна, які піддаються додаткової обробці для додання мякості і гладкості. Потім тонкі нитки скручують, збільшуючи тим самим їх, міцність і щільно переплітають в полотно. Щільність ранфорса в рази перевищує щільність бязі і льону. Поверхня білизни мяка і гладенька дуже приємна на дотик. Текстиль характеризується високою зносостійкістю і довговічністю, виріб не схильний до розривів.

Натуральний склад є повністю гіпоалергенним і безпечним для щоденного використання. Білизна не викликає подразнень і алергії навіть на саме чутливій шкірі. Пориста структура бавовняного волокна прекрасно пропускає повітря, і наділяє текстиль високу гігроскопічність. Зайва волога буде швидко вбиратися і відводитися назовні, таким чином, зберігається відчуття сухості і максимального комфорту. Виріб не накопичує статичну електрику, добре зберігає тепло в холодну пору року і дарує приємну прохолоду в жаркий період.

Для підтримки гарного охайного вигляду, досить машинного чи ручного прання. Кольорове постільна білизна рекомендується прати при температурі 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без відбілювача. Сушити текстиль варто при природних умовах в добре распрямления вигляді. Поверхня швидко сохне і легко прасується.

Чудовий виріб можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни зроблять покупку вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Високоякісний комплект постільної білизни прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Текстиль завжди актуальний і є чудовим подарунком для родичів і друзів. Такий презент характеризується універсальністю, його можна подарувати чоловікам і жінкам з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
21270

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти