Артикул:
21268

Постільна білизна KRISTAL Likin lila

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Likin lila від турецького виробника, який завоював любов і довіру покупців далеко за межами внутрішнього ринку. Продукція відповідає санітарним нормам і високим європейським стандартам якості. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Тканина виконання - ранфорс. Спокійний і витончений дизайн постільної білизни прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Комплект виконаний в модному відтінку лілового кольору. Поверхня імітує мармур, прикрашена красивим рослинним орнаментом з вензелями в тон вироби. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна забезпечує зручність і гігієнічні умови для сну. Сучасний текстиль виконує ще й декоративну функцію. Виробник використовує тільки високоякісні барвники і нові методи забарвлення, малюнок виглядає привабливо і зберігає свій первинний вигляд. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини з поліпшеними характеристиками. Тканина високої щільності характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. На дотик білизна мяке і ніжне з ідеально гладенькою поверхнею. Текстиль чудово драпірується і не ковзає по ліжку.

Склад білизни повністю натуральний і екологічно чистий, виріб рекомендовано для щоденного використання всіма членами сімї. Текстиль не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Тканина не накопичує статичну електрику. Виріб підтримує оптимальний тепловий баланс не залежно від навколишньої температури. Комплект підійде для всесезонного використання.

Пропоноване постільна з ранфорса просто в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для збереження нового і свіжого вигляду рекомендована ручне або машинне прання білизни, при температурі води 30-40 градусів. Сушити виріб слід в природних умовах, попередньо ретельно розправивши поверхню. Гладити текстиль можна зі зворотного боку. Білизна зберігає свій первинний зовнішній вигляд форму і колір навіть після 250 циклів машинного прання.

Продукцію високої якості можна купити в нашому інтернет магазині за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб . Текстиль подарує комфорт і затишок під час відпочинку, створить теплу домашню атмосферу. Постільна білизна, є універсальним подарунком, який завжди актуальний і затребуваний. Шикарний комплект можна піднести родичам і друзям на Ювілей, Новий рік, День весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
21268

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice S-52
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільна білизна від відомого турецького бренду First Choice S-52 в шикарному кавово-бардовом кольорі. Комплект виконаний з високоякісного сатину. За настроєм Ви можете вибрати колір одного боку...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Violin
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Скрипка і яскраві червоні троянди чудово поєднуються в новому постільній білизні від торгової марки Arya. Яскраві малюнки прикрасять вашу спальню і додадуть оригінальності, а неймовірно мяка сатинова тканина подарує...
Постільна білизна Tac Delux Saten Carol kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від в приємних теплих відтінках прекрасно доповнить і прикрасить інтерєр Вашої спальні. Постільна зроблено турецьким виробником Tac Delux Saten Carol kahve з мякою сатиновою...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти