Артикул:
21266

Постільна білизна KRISTAL Alena turkuaz

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Alena turkuaz від турецького виробника з високою репутацією на європейському ринку. Текстиль виготовлений на новітньому обладнанні з використанням високоякісних матеріалів. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Білизна виготовлена в ніжних відтінках блакитного кольору, який ідеально поєднується з білим. Поверхня прикрашена красивим квітковим малюнком. Комплект виглядає дуже красиво і привносить в інтерєр свіжість і відчуття домашнього затишку. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Основними функціями постільної білизни, є забезпечення гігієнічних і комфортних умов для сну і відпочинку. Сучасне білизна служить ще і прикрасою, виконуючи декоративну функцію. Продукція поєднує в собі високу якість і доступність. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини з чудовими експлуатаційними властивостями. Матеріал легкий і ніжний на дотик, при цьому має високу міцність. Для виробництва використовують тонкі й довгі бавовняні волокна, які піддаються додаткової обробці і скручування. Текстиль красиво драпірується, ідеально лягаючи на поверхню ліжку без загинів і складок, білизна не мнеться і завжди виглядає свіжо.

Пориста структура бавовняного волокна наділяє виріб високу гігроскопічність і повітропроникність. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості. Шкіра в повній мірі насичується киснем, виключається виникнення парникового ефекту і запарювання. Ранфорсное постільна білизна здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище взимку, воно добре утримує тепло, а влітку дарує прохолоду. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Ранфорс характеризується високою міцністю і стійкістю до частих прання. Білизна не вимагає спеціального догляду, підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням рекомендується прополоскати текстиль в прохолодній воді. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Придбати пропонований комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Демократичні ціни приємно здивують і зроблять покупку вигідним капіталовкладенням. Модель стане прекрасним вибором для свого будинку і послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Постільна білизна, це завжди актуальний і затребуваний текстиль в кожному будинку. Такий презент буде із задоволенням використовуватися і нагадувати своєму власникові про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
21266

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вражаюче постільна білизна з ефектом 3D Love You "Тет-а-тет" послужить прекрасним подарунком друзям або молодій парі. Постільний комплект відрізняється мякістю і підвищеною комфортністю під час сну. Ви можете бути...
TAC DELUX SATEN  ASPEN  kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kahve з абстрактним малюнком від турецького виробника - створити неповторну атмосферу у Вашій спальні. Сатин щільний, мякий, повітряний, з шовковим блиском....
Комплект постільної білизни ARYA дитячий сатин з вишивкою Journey Pink - рожевий
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект дитячої постільної білизни ARYA Journey Pink - прикрасити інтерєр стильною дитячої спальні і створити чудовий настрій. Сатин мякий, міцний з шовковим блиском. Барвисті малюнки і вишивка збережуть...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Lena
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красиву постільну білизну Cotton Box Lena виробництва Туреччина. Постільна зроблено з мякої тканини ранфорс високої щільності і якості, основа тканини натуральна бавовна. Красиві квіти...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти