Артикул:
21265

Постільна білизна KRISTAL Minel turkuaz

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Minel turkuaz від популярної торгової марки родом з Туреччини. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно вищого сорту. Текстиль відповідає санітарним нормам і стандартам європейської якості. Тканина виконання - ранфорс. Розкішний дизайн білизни прикрасить будь-який інтерєр спальні. Поверхня прикрашена орнаментом у поєднанні з квітами виконаними в стилі бароко. Основними в оформленні, є білий і рожевий кольори. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Пропоноване високоякісна білизна здатне забезпечити максимальний комфорт і зручність під час сну. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Позитивно впливає на організм і особливо на серцево - судинну систему той факт, що поверхня не накопичує статичну електрику. Бавовняна білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Таким чином, виключається парниковий ефект, шкіра в повній мірі насичується киснем. Що виділяється тіло волога швидко вбирається і ліквідується. Поверхня здатна підлаштовується під навколишнє температуру, в спеку білизна порадує свіжістю, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Ранфорс - це щільна тканина, для виготовлення якої використовують кручені бавовняні нитки. Поверхня у матеріалу гладенька і ніжна. Комплект характеризується високою міцністю і довговічністю. Текстиль не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати, як ніби її щойно застелили.

Комплект з ранфорса простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти підійде машинна або ручне прання. Для продовження терміну експлуатації і збереження зовнішньої привабливості рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Температура води повинна становити 30-40 градусів, перед пранням білизну бажано вивернути навиворіт. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре распрямления вигляді. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати праскою зі зворотного боку.

У нашому інтернет магазині пропонований комплект постільної білизни можна купити за доступною ціною оптом і в роздріб. Текстиль стане чудовим вибором в власний будинок і послужить універсальним подарунком. Виріб завжди актуально і затребуване, постільна білизна можна подарувати родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або Річниця весілля.

Деталі товару
21265

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Desire
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набридли квіточки і візерунки? В такому випадку Вам сподобається цей комплект. Купити постільну білизну з геометричним малюнком буде відмінним рішенням. Яскраві кольори і мяка поверхня тканини створюють сприятливу...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Почуття"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ваші емоції так само ніжні і природні, як ці приємні квіти на ліжку? Ласкаві і тендітні, вони розкажуть вашій другій половинці про глибокі почуття і бажання. Рожеві, блакитні тони вишуканого малюнка на білосніжному...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти