Артикул:
21262

Постільна білизна KRISTAL Buglem mint

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Buglem mint від провідного турецького виробника, який користується широким попитом на європейському ринку. Продукція ідеально поєднує в собі високу якість і доступність. Текстиль на 100% складається з натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Модель виконана в біло - блакитних відтінках, поверхня прикрашена орнаментом і зображенням пишних півоній. Білизна здатна прикрасити і освіжити будь-який інтерєр. Поставляється в подарунковій упаковці від фірми виробника.

Постільна білизна грає важливу роль в забезпеченні комфортних умов для здорового сну. Текстиль забезпечує гігієнічність і зручність, крім іншого, сучасне білизна виконує і декоративну функцію. Ранфорс - це сучасна тканина, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Для виготовлення матеріалу використовують тонкі бавовняні волокно, які скручують для збільшення міцності. Поверхня білизни гладенька і ніжна на дотик. Текстиль не мнеться під час використання і прекрасно драпірується. Постіль завжди буде мати бездоганний вигляд, навіть без використання зовнішнього покривала.

Головною особливістю постільної білизни з ранфорса, є його здатність підтримувати оптимальний тепловий баланс в будь-який час року. У літню спеку білизна порадує свіжістю і приємною прохолодою, а взимку допоможе зберегти тепло. Натуральний склад не викликає подразнень і алергії, текстиль не накопичує статичну електрику. Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю.

Використовувана тканина проста в догляді, білизна не завдасть додаткових турбот. Комплект можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби без вмісту відбілювача і барвника. Сушити білизну потрібно при природних умовах в добре распрямления вигляді. Текстиль стійкий до частих прання і довгий час зберігає свою форму, колір і привабливість. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за демократичними цінами. Текстиль стане вигідною покупкою в власний будинок. Роблячи покупки, згадайте про друзів і родичів, адже постільна білизна - це універсальний подарунок на всі випадки життя. Текстиль можна подарувати на ювілей, Річницю весілля і День народження, а так само з будь-якого іншого приводу. Виріб точно стати в нагоді і принесе радість своєму власникові.

Деталі товару
21262

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Hotel Pure від відомого турецького виробника стане чудовим придбанням для готелю і мотелю. Білосніжна сатинова тканина подарує свою мякість і комфортний відпочинок. Висока щільність...
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171076
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Подаруйте собі гарний настрій разом з яскравим і якісним постільною комплектом від відомого виробника Love You. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину, який прикрашений красивим малюнком квітів з лицьового боку...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти