Артикул:
21261

Постільна білизна KRISTAL Helen mavi

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Helen mavi високоякісного турецького виробництва. До складу продукції входить 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Торгова марка прославилася високою якістю і доступністю своїх виробів. Гарний дизайн білизни буде радувати око і піднімати настрій. Текстиль виконаний в спокійній сіро - блакитний колірній гамі. Білизна прикрашено малюнком у вигляді великих квітів по всій поверхні. Виріб підійде для оформлення спальні в будь-якому стилі і додасть інтерєру завершеного вигляду. Комплект красиво складний в фірмову упаковку.

Ранфорс зявився на ринку зовсім недавно і вже встиг завоювати любов і довіру споживачів. За своєю суттю ранфорс - це бязь з поліпшеними характеристиками. Для виробництва використовують додатково оброблені бавовняні волокна, це додає матеріалу мякість і ніжність поверхні. Тканина щільна і міцна, характеризується довговічністю і високою зносостійкістю. Текстиль не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати охайно і доглянуто.

Натуральне білизна не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна вільно пропускає повітря, що виключає виникнення парникового ефекту. Висока гігроскопічність бавовни забезпечує максимальний комфорт під час сну. Зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні. Виріб не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на всьому організмі і особливо на серцево - судинній системі. Ранфорс здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище, взимку білизна допоможе зігрітися, а влітку подарує приємну прохолоду і свіжість.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Перед пранням білизну краще вивернути навиворіт. Для продовження терміну експлуатації і збереження зовнішнього вигляду рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювачів і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах, ретельно розпрямивши поверхню. При необхідності виріб можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Комплект високоякісної постільної білизни послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Виріб стане в нагоді в ролі подарунка на День народження, Новий рік і по будь-якій іншій урочистої нагоди. Це прекрасний вибір в власний будинок. Білизна ідеально поєднує в собі практичність і привабливий зовнішній вигляд.

Деталі товару
21261

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Siberıan Wolf
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 315,85 грн 3 901,00 грн
Оригінальна постільна білизна ARYA сатин Siberıan Wolf прикрашено зображенням оскалом вовка. Спати на такому постільній білизні комфортно і спокійно, адже Вовк оберігає сон власника. Тканина гладка, міцна, приємна...
TAC Ranforce Laurel pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Ranforce Laurel pembe має нудний малюнок. Мякий і міцний ранфорс прикрашений принтами гілок дерев і листочків. Комплект виконаний в сіро-рожевих тонах і прекрасно впишеться в спальню...
Love You КПБ вышивка MX026
rating 0 відгуків
3 408,00 грн
Купити красиву постільну білизну з сатину від відомого виробника і торгової марки Love You - створити затишну атмосферу і прикрасити Вашу спальню. Комплект зроблений дуже якісно, доповнений чудовими декоративними...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти