Артикул:
21260

Постільна білизна KRISTAL karen pembe

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL karen pembe виготовлено з 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник користується популярністю на європейському ринку і володіє високою репутацією. Стильний дизайн білизни прикрасить спальню і додасть інтерєру завершеності і затишку. Виріб кремового кольору прикрашено витонченим орнаментом коричневого відтінку по всій поверхні. Набір красиво упакований в подарункову упаковку від виробника.

Ранфорс - це нова тканина, яку виробляють з чистої бавовни. Для виготовлення використовують довгі тонкі нитки, які додатково шліфують і вичісують для додання мякості. Потім волокна сильно скручують між собою для більшої міцності. Таким чином, ранфорс наділяється надзвичайними властивостями і якостями. Тканина дуже міцна і зносостійка не береться розривів і усадки. На дотик білизна ніжне і гладеньке, красиво драпірується, рівно лягаючи на ліжко, без складок і заломів.

Натуральність вироби забезпечує гіпоалергенність і безпеку, текстиль не дратує навіть саму ніжну шкіру. Структура бавовни вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Зайва волога швидко абсорбується, і виводитися на поверхню. Виключається виникнення парникового ефекту, клітини шкіри в повній мірі насичуються киснем. Ранфорс не накопичує статичну електрику. Білизна підійде для всесезонного застосування, взимку матеріал зберігає тепло, а влітку прохолоду.

Виріб з ранфорса не вимагає спеціального догляду і легко піддається пранню. Дотримуючись простих рекомендацій можна продовжити термін експлуатації білизни і зберегти його початковий зовнішній вигляд на довгі роки. Прати текстиль слід при температурі води 30 - 40 градусів з використанням мяких миючих засобів. Сушити простирадла наволочки і підодіяльники з ранфорса потрібно в природних умовах в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Текстиль не мнеться під час використання і легко прасується після висихання.

Придбати чудовий комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни приємно порадують покупців. Виріб стане чудовим подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Текстиль завжди актуальний і стане в нагоді в кожному будинку. Високоякісне постільна білизна прослужить довгі роки, радуючи свого володаря і нагадуючи про чарівному смаку і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
21260

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відчуйте морський бриз і мякість блакитних хвиль разом з яскравим постільною білизною від відомого виробника, прикрашеного красивим принтом морського дна і жителів океану. Сатинова тканина порадує своєю якістю і...
Love You Детский td 164
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Хочете купити постільна білизна для маленьких дітей з яскравим цікавим дизайном і відмінною якістю? Тоді зверніть свою увагу не чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника текстильної промисловості....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти