Артикул:
21257

Постільна білизна KRISTAL Alena kirmizi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Alena kirmizi від турецького виробника з високою репутацією. Торгова марка користується великою популярністю і любовю споживачів. Білизна на 100% складається з бавовни вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Ніжний дизайн білизни в стилі печворк прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Основними кольорами в оформленні, є білий і рожевий, простирадло однотонна, а наволочки і підодіяльник прикрашені візерунком і квітковим малюнком. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Гарний набір постільної білизни відповідає високим стандартам якості і встановленим санітарним нормам. Ранфорс - це новий матеріал, який володіє прекрасними споживчими властивостями. Бавовняне волокно в складі наділяє виріб високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Виключається виникнення парникового ефекту, шкіра насичується киснем. Продукція повністю безпечна для щоденного використання не викликає алергічних реакцій та подразнень. Виріб не накопичує статичну електрику.

Для виготовлення ранфорса використовують особливі скорочення бавовняні нитки. Щільність тканини в рази перевищує щільність бязі і льону. Поверхня білизни ніжна і мяка на дотик, а також гладенька і не мнеться під час використання. Текстиль характеризується високою міцністю і довговічністю, тканину стійка до частих прання і розривів. Головною особливістю ранфорса, є здатність підлаштовуватися під навколишнє температуру. Білизна добре зберігає тепло і прохолоду і підійде для всесезонного використання.

Текстиль з ранфорса не вимагає спеціального догляду і не завдасть додаткових клопотів в побуті. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Перед першим використанням рекомендована прання в холодній воді. Сушити білизну слід тоді, коли ретельно распрямлена поверхню, при природних умовах, в такому випадку білизну можна буде не гладити.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір для власного користування і в подарунок для друзів і родичів. Текстиль не має термінів давності і характеризується своєю універсальністю, такий подарунок можна піднести з будь-якого приводу і нагоди. Демократичні ціни зроблять покупку ще приємніше. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, приносячи радість і солодкі сни своєму власникові.

Деталі товару
21257

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DELUX  RODIN
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від відомої турецької марки Tac Delux Rodin прекрасно буде виглядати на ліжку. Комплект в коричнево-шоколадних тонах з витонченими витіюватими візерунками. У набір входить шість...
TAC DELUX SATEN GRANT BORDEAUX
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN GRANT BORDEAUX від турецького виробника - подарувати ніжні і мякі відчуття під час сну і відпочинку. Виконано з сатину високої якості, міцного, мякого,...
Комплект постільної білизни Love You сатин мереживо золото
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишуканий комплект постільної білизни від торгової марки Love You привертає до себе своїм зовнішнім виглядом. Сатинова тканина з золотистим відливом, дивовижне мереживо в поєднанні з чудовим виконанням допоможуть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти