Артикул:
21253

Постільна білизна KRISTAL Belle mint

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Belle mint від надійного турецького виробника, який славиться високою якістю своєї продукції. Продукція на 100% складається з натурального екологічно чистого бавовни, тканина виконання - ранфорс. Модель пошита з тканин компаньйонів в відтінках блакитного кольору. Простирадло однотонна, а підодіяльник і наволочки прикрашені красивим прітном в ретро стилі, що зображає старі листи, квіти і Ейфелеву вежу. Текстиль створить романтичну атмосферу і стає прикрасою будь-якого інтерєру. Комплектується в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Поряд з іншими постільними речами, постільна допомагає створити гігієнічні і максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Новий матеріал ранфорс ідеально підходить для пошиття постільної білизни, він володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками. Тканина високої щільності, мяка і ніжна на дотик, з гладенькою поверхнею. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві спеціально оброблених бавовняних ниток.

Натуральний склад не викликає алергії і подразнень, білизна не накопичує статичну електрику і пил. Поверхня здатна швидко поглинати зайву вологу, при цьому зберігається відчуття сухості. Текстиль вільно пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати, це виключає запарювання і сприяє правильної терморегуляції. У холодну пору поверхню допоможе зігрітися і зберегти тепло, а в спеку порадує свіжістю.

Постільна білизна з ранфорса характеризується високою міцністю і стійкістю до частих машинним прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Перед першим використанням виріб слід прополоскати в холодній воді. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою зовнішню привабливість форму і корисні якості. Білизна рідко потребує прасування, це значно економить час і сили домогосподарок.

Купити високоякісне білизна за доступними цінами можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Текстиль порадує всю сімю і стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про друзів і родичів, адже це універсальний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Виріб не має термінів давності і не виходить з моди, воно точно стати в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
21253

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Сатин з мереживом, TF B 0004
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна з сатину з мереживом - створити романтичну обстановку в спальні. Сатин мякий, міцний, приємний на дотик. Комплект легко стирається, зберігає свій зовнішній вигляд на довгий час і...
Комплект постільної білизни ARYA Люкс Сатин Шовк Bear
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 652,85 грн 3 121,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для дітей від відомого виробника ARYA Люкс Сатин Шовк Bear сподобається абсолютно кожній дитині. Він виконаний в двох варіантах: в зеленому і рожевому кольорах. Таким чином, білизна...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-javier
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER має цікавий малюнок, висока якість виконання і незабутню мякість сатиновою тканини. Турецький виробник зробив багато, щоб ви могли насолоджуватися незабутнім сном і...
Love You КПБ сатин лайт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишукана постільна білизна від турецької торгової марки Love You - внести розкіш і комфорт в кімнату. Виконано в сірому кольорі і прикрашено чудовими візерунками, таке постільна білизна стане родзинкою Вашої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти