Артикул:
21252

Постільна білизна KRISTAL Pamir turkuaz

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Pamir turkuaz високоякісного турецького виробництва. Торгова марка завоювала любов і довіру споживачів, продукція відповідає високим критеріям якості і відповідає встановленим санітарним нормам. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Універсальний дизайн білизни виконаний в сіро - блакитних кольорах, простирадло однотонна, а підодіяльник і наволочки в крупну клітку. Комплект підійде для будь-якого інтерєру спальні, будь то сучасна квартира або заміський будинок. Поставляється в презентабельною упаковці з фірмовим логотипом.

Сон важлива складова життя кожної людини і постільну білизну допомагає створити комфортні і зручні умови для відпочинку. Пропоноване натуральне білизна володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Текстиль не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання. Ранфорс - це різновид бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра вільно дихає і насичується киснем, зайва волога швидко ліквідується.

Ранфорс, щільна і міцна тканина з високим ступенем зносостійкості. На дотик білизна мяке і ніжне з гладенькою поверхнею. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Виріб підійде для всесезонного використання, не залежно від температури навколишнього середовища постільна підтримує оптимальний тепловий баланс.

Білизна з ранфорса не вимагає додаткового догляду і легко піддається пранню при температурі води 30-40 градусів . Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати текстиль навиворіт. Перед першим використанням слід прополоскати виріб в прохолодній воді. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих сонячних променів. У разі необхідності білизну можна погладити зі зворотного боку.

Чудовий комплект постільної білизни можна придбати в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Розумне поєднання високої якості і доступної ціни приємно порадують споживачів. Слід сказати, що текстиль виступає чудовим подарунком для друзів і родичів, який відрізняється універсальністю. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку, це завжди актуальний презент з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
21252

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elenore
rating 0 відгуків
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ELENORE від відомого турецького виробника. Комплект зроблений з сатину високої якості і прикрашений красивими квітами. Цей комплект не тільки прикрасить...
ARYA_satin_Katsumi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Постільна білизна від турецького виробника ARYA приємно здивує Вас мякістю сатину і оригінальним малюнком, виконаним в японському стилі. Купити такий комплект постільної білизни - доповнити інтерєр Вашої спальні...
Love You  Сатин JT-29
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємний комплект постільної білизни Love You в коричнево кремових відтінках буде виглядати просто і зі смаком на Вашому ліжку. Турецький виробник гарантує високу якість виробів з сатину. У комплект входить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти