Артикул:
21248

Постільна білизна KRISTAL Minel pembe

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Minel pembe від провідного виробника домашнього текстилю. Торгова марка турецького походження широко відома на європейському ринку. Виріб на 100% складається з чистої бавовни, тканина виконання - ранфорс. Дизайн білизни виконаний в ніжних відтінках рожевого кольору. Полотно прикрашено красивим орнаментом і шикарною квітковою композицією. Виріб гармонійно доповнить будь-який інтерєр, створить спокійну і романтичну атмосферу в спальні. Набір поставляється в гарній упаковці від виробника.

Постільна білизна грає важливу роль в облаштуванні гігієнічних і комфортних умов для сну. Приємна кольорова гама створює гарний настрій і гарантує солодкі сни. Дивовижні корисні властивості і якості сприяють здоровому і міцному сну. Пропонований текстиль відповідає високим критеріям якості і здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка, по суті, є бязью з поліпшеними показниками. Поверхня матеріалу ніжніша і гладенька при цьому щільність в рази перевищує щільність бязі і льону. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві тонких кручених бавовняних ниток. Білизна має властивості терморегуляції, здатне швидко поглинати вологу і вільно пропускати повітря. Поверхня не накопичує статичну електрику.

Текстиль з ранфорса стійкий до механічних впливів і простий в побуті. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 30 - 40 градусів. Перед першим використанням нову білизну бажано прополоскати в холодній воді. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду варто вивертати виріб навиворіт, і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну варто в добре распрямления вигляді на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні. Поверхня залишається гладкою і рідко потребує прасування, в разі необхідності виріб можна пропрасувати на середній температурі зі зворотного боку.

Високоякісний комплект можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за демократичними цінами. Білизна стане відмінним вибором в власний будинок і послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Виріб не має строків давності, завжди актуально і затребуване. Текстиль можна презентувати на День народження, Річницю весілля або Новий рік. Кожен високо оцінить проявлену турботу і уважність, комплект прослужить довгі роки, нагадуючи про чудове смак свого дарувальника.

Деталі товару
21248

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0061
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий реалістичні тюльпани прикрашають нову постільну білизну з ефектом 3D від відомої турецької торгової марки. Комплект зроблений з мякого сатину, і Ви будете приємно здивовані його якістю і мякістю, а сон і...
Постільна білизна Tac делюкс сатин Senfoni
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Легке і красива постільна білизна Tac делюкс сатин Senfoni від відомого турецького виробника, стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Приємний бежевий відтінок, доповнений гілочками сакури, подарує Вам...
Постільна білизна ARYA знак зодіаку GEMINI-близнюки
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Ще один чудовий комплект постільної білизни від відомого виробника Arya з серії Зодіак. Символ Близнюків прикрашає дане постільна білизна. Комплект зроблений з мякого сатину високої якості, що забезпечить Вам чудовий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти