Артикул:
21247

Постільна білизна KRISTAL Masal lila

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Masal lila від лідируючої торгової марки турецького походження. До складу виробу входить 100% чисте бавовняне волокно вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. Для фарбування використовують екологічно чисті барвники, які відповідають встановленим санітарним нормам. Прекрасне дизайнерське оформлення перетворює виріб в предмет мистецтва. Текстиль впишеться в будь-який інтерєр і стане його гідним доповненням. Модель виконана в цікавих відтінках сірого і бузкового кольору. Поверхня оформлена ніжним орнаментом і квітковою композицією. Поставляється у фірмовій презентабельною упаковці.

Ранфорс зявився на ринку не так давно і вже встиг завоювати любов і довіру споживачів. Полотно тчуть з натуральних матеріалів, текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі. Від інших аналогів тканину відрізняється особливим полотняним переплетенням додатково очищених бавовняних волокон. Ранфорс має прекрасні експлуатаційними характеристиками і ідеально підходить для пошиття постільної білизни.

Спляча людина буде відчувати зручність і приємні тактильні відчуття. Білизна здатна підтримувати оптимальний тепловий баланс, не залежно від температури навколишнього середовища. У спекотне літо поверхню подарує довгоочікувану прохолоду, а холодної зимової ночі огорне теплом. Благотворно впливає на відпочинок людини той факт, що текстиль не накопичує статичну електрику, це дає можливість розслабитися всім органам і системам організму. Виріб так само характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю.

Білизна не вимагає спеціального догляду його можна прати в пральній машині. Перед першим використанням бажано прополоскати виріб у холодній воді. При подальших праннях температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити текстиль слід при природних умовах, попередньо розпрямивши поверхню. Постільна білизна з ранфорса практично не мнеться і легко прасується при середній температурі праски.

Купити пропонований комплект постільної білизни для себе або в подарунок, можна за приємною ціною в нашому інтернет магазині, оптом або в роздріб. Текстиль - це універсальний подарунок на всі випадки життя, його можна подарувати чоловікам і жінкам, подружнім парам. Постільна білизна є одним з найпоширеніших видів домашнього текстилю, воно точно стати в нагоді і буде використовуватися. Чудова якість постільної, дозволить довгі роки радіти такому придбанню.

Деталі товару
21247

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс In love - гідний варіант для Вашої спальні. Висока якість виконання і натуральна бавовна подарують Вам комфортний сон і гарний настрій. Тканина мяка, щільна, швидко вбирає...
Постельное белье Love You сатин лайт TL 16511
rating 0 відгуків
1 632,00 грн
Цікаве постільна білизна Love You сатин лайт TL 16511 стане приємним придбанням для Вашої оселі. Зроблене з мякою сатиновою тканини, постільна білизна прикрашено великими красивими квітами. Простирадло виконана в...
Комплект постільної білизни Махарадж BV B 0088
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни з сатину Махарадж з вишуканими візерунками буде ефектно виглядати в інтерєрі Вашої спальні. Бавовняна тканина подарує затишок і комфорт під час відпочинку. Зберігає яскраві фарби після...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-tango
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо Вам цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home TANGO зроблене дуже якісно і з турботою про Ваш комфортний сон і відпочинок. Мякий турецька сатин має високу щільність, легко переносить часте прання і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти