Артикул:
21243

Постільна білизна KRISTAL Linda bordo

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Linda bordo від надійного турецького виробника, який користується величезним попитом і любовю споживачів. Білизна складається з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Витончений дизайн пропонованого білизни задовольнить найвибагливіших покупців. Біле полотно прикрашене традиційним східним орнаментом червоного кольору, у вигляді, так званих, «огірків». Батьківщиною орнаменту вважається Персія. Малюнок символізує гармонію і життя, процвітання і щастя. Красива білизна чудово впишеться в будь-який інтерєр і стане його родзинкою, яка підкреслить індивідуальність свого власника. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, має хорошу міцність і тривалий термін служби. Для виготовлення полотна використовують натуральні волокна, які не викликають алергії і подразнень. Відмінною рисою є полотняне переплетення скручених бавовняних волокон. Білизна виходить легким і повітряним з приємною і ніжною поверхнею. Текстиль не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати свіжо, і доглянуто, як ніби її щойно постелили.

Ранфорс здатний унікальним чином підлаштовуватися під навколишнє середовище, білизна підтримує оптимальний тепловий баланс, влітку воно порадує прохолодою, а взимку допоможе зігрітися. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня не накопичує статичну електрику.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Навіть після 250 циклів машинного прання полотно збереже привабливий зовнішній вигляд, форму і фізичні властивості. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби без барвників і відбілювачів. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в холодній воді. Сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня легко прасується при середній температурі праски.

Придбати високоякісний комплект для себе або в подарунок для друзів і родичів, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що це універсальний і завжди актуальний подарунок. Білизна не має термінів придатності і не виходить з моди, текстиль стати в нагоді в кожному будинку і буде активно використовуватися. Виріб можна піднести з будь-якого урочистої нагоди, будь то ювілей, День весілля або Новий рік.

Деталі товару
21243

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DISNEY Winx Flora Colour
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чарівний комплект постільної білизни для дітей Tac Disney Winx Flora Water Colour вище всяких похвал. На постільній білизні зображена героїня мультфільму "Винкс", Флора. Такий комплект безсумнівно сподобається...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна, яке поєднувалося б з абсолютно будь-яким інтерєром спальної кімнати? Тоді зверніть увагу на комплект постільної білизни First Choice ranforce MAJOR від провідного виробника домашнього...
Постільна білизна Tac Disney Winx Bilievix Flora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і цікавий комплект дитячої постільної білизни Disney Winx Bilievix Flora для Ваших маленьких принцес і чарівниць. Постільна прикрашено героїнями мульт-серіалу Вінкс, і, безумовно, сподобаються Вашим дітям....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти