Артикул:
21242

Постільна білизна KRISTAL Alanis lila

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Alanis lila від провідною торгової марки турецького походження. Виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виготовлення текстилю. Тканина виконання - ранфорс, до складу входить 100% бавовна вищого сорту. Модель виконана в красивому поєднанні насиченого бузкового і білого кольору. Простирадло однотонна, а підодіяльник і наволочки прикрашені великими квітами. Білизна виглядає дуже ошатно, яскраво і, в той же час, ніжно. Виріб стане прикрасою будь-якого інтерєру і допоможе створити затишну атмосферу. Поставляється в красиво складеному вигляді, в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна з ранфорса красиво драпірується і не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати бездоганно. Тканина є новою розробкою і зявилася на ринку зовсім недавно. Для виробництва використовують спеціально оброблені скорочення бавовняні нитки. Білизна має підвищену міцність, поверхня гладенька і мяка, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Натуральний склад не викликає подразнень і алергічних реакцій.

Матеріал, що використовується сприяє підтримці оптимального температурного балансу, не залежно від температури навколишнього середовища. У жарку пору року постільна НЕ буде парити і подарує приємну прохолоду, а в холодні ночі зігріє. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево - судинну систему і весь організм в цілому. Поверхня швидко поглинає зайву вологу і вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Білизна легко стирається в пральній машині при температурі води 30 - 40 градусів, навіть після 250 циклів, зберігає свій новий вигляд і чудові властивості. Рекомендовано використовувати мякі миючі засоби і попередньо вивертати виріб навиворіт. Текстиль швидко сохне в природних умовах і легко прасується.

Придбати пропонований комплект можна в нашому інтернет магазині за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Постільна білизна, це чудовий подарунок для друзів і родичів. Текстиль можна подарувати чоловікам і жінкам, друзям і близьким родичам. Це чудовий презент на Ювілей, Весілля, Новий рік і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди. Високоякісне постільна стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки, даруючи комфорт і солодкі сни.

Деталі товару
21242

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с пледом First Souple set
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі цікавий комплект постільної білизни, доповнений мяким акриловим пледом і наволочками. Постільна зроблено відомим турецьким виробником, що безсумнівно, відібється на приємних і комфортних...
372,00 грн
Дитячий комплект постільної білизни Tirotex виготовлений на популярній Тираспольської фабриці. Для його пошиття використовували бавовняну тканину. Бязевих плетіння забезпечує зносостійкість вироби, що є дуже важливим...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти