Артикул:
21240

Постільна білизна KRISTAL Crown lila

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Crown lila від популярної торгової марки, яка користуються великою популярністю на європейському ринку. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Ніжний і витончений дизайн білизни створить затишну та теплу атмосферу в кімнаті. Простирадло цікавого лілового відтінку прекрасно доповнюється білими наволочками і підодіяльником, поверхня яких прикрашена квітами і візерунком під колір простирадла. Текстиль підійде для оформлення будь-якого інтерєру і стане його прикрасою, радуючи глас і даруючи солодкі сни своєму власникові. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна поряд з іншими постільними речами допомагає створити гігієнічні і зручні умови для сну і відпочинку. Ранфорс, є повністю натуральною тканиною з прекрасними споживчими властивостями. Матеріал характеризується високою міцністю і довговічністю. Поверхня білизни мяка і ніжна, подарує масу приємних тактильних відчуттів.

Екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Текстиль не накопичує статичну електрику. Виріб з ранфорса має високу здатність вбирати вологу і пропускати повітря. Поверхня здатна підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати оптимальний тепловий баланс.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Ранфорс міцна і зносостійка тканина, білизна з легкістю перенесе сотню прань, повністю зберігши привабливий зовнішній вигляд, форму і корисні властивості. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Перед першим використанням, текстиль можна прополоскати в холодній воді. Сушити білизну слід ретельно розпрямивши поверхню, при природних умовах. Полотно практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити шикарний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Постільна білизна виступає предметом першої необхідності для кожної людини. Текстиль, є універсальним подарунком з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новосілля або Новий рік. Пропонована модель послужить прекрасним вибором в власний будинок і в якості подарунка для родичів і друзів.

Деталі товару
21240

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий соняшник прикрашає нове 3D постільна білизна від торгової марки Love You. Завдяки своїм насиченим кольорам таке постільна білизна прикрасить або ж доповнить інтерєр Вашої спальні. Комплект зроблений з мякого...
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни замбар BV M 0013
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Новий реалістичний комплект постільної білизни з мікрофібри стане для Вас відмінним придбанням. Обємне зображення степів і оленів неодмінно прикрасять Вашу спальну кімнату. Постільна білизна виготовлена на високому...
Комплект постільної білизни Love You Союз
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You Союз із зображенням двох чудових білих коней - подарувати чудовий сон і відпочинок. Чудовий мякий сатин і обємний малюнок ідеально поєднуються в даному комплекті постільної білизни....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти