Артикул:
21239

Постільна білизна KRISTAL Minze kahve

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Minze kahve від преміального виробника турецького походження. Виріб чудово поєднує в собі високу якість і доступність. Текстиль на 100% складається з натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Неабиякий дизайн білизни виконаний у відтінках модного сірого кольору. Поверхня прикрашена шикарним візерунком. Вишуканий орнамент можна розглядати годинами, знаходячи все нові елементи. Виріб прикрасить будь-який інтерєр, додасть йому завершеності і створить теплу затишну атмосферу. Постільна акуратно упаковано в фірмову подарункову упаковку.

Натуральне постільна білизна, виготовлене з ранфорса, користується величезною популярністю на сучасному ринку текстилю. Тканина є новою розробкою фахівців, характеризується прекрасними експлуатаційними якостями і володіє всіма корисними властивостями бавовни. Поверхня не викликає алергії і подразнень, білизна рекомендовано для щоденного використання. Від інших різновидів бавовняних тканин ранфорс відрізняється більш щільним діагональним переплетенням скручених бавовняних ниток. Полотно виходить легким і повітряним з приємною ніжною і більш гладенькою поверхнею. У той же час тканина стійка до механічних впливів, характеризується високим ступенем зносостійкості і довговічністю.

Білизна вільно пропускає повітря і здатне швидко поглинати вологу, при цьому зберігається відчуття сухості і комфорту при контакті з поверхнею. Текстиль не накопичує статичну електрику і здатний підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Пропонований комплект підійде для всесезонного використання. У спеку білизна НЕ буде парити, а в холодні ночі допоможе зігрітися.

Текстиль простий у використанні, його можна прати в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Сушити виріб слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна погладити на середній температурі праски.

Придбати вишуканий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним вибір в власний будинок і порадує всіх членів сімї. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, адже постільна білизна, це універсальний і завжди затребуваний презент. Виріб можна подарувати з приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або День весілля. Презент можна піднести як близьким друзям, так і родичам і просто колегам по роботі.

Деталі товару
21239

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити прекрасне 3D постільна білизна Love You сатин Прайд - отримати гідне прикраса для Вашої спальні. Відомий турецький виробник зробив дивовижний комплект постільної білизни з кращого сатину і прикрасив його...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний білий кошеня в білосніжних квітках фруктового дерева прикрасить Вашу ліжко і наповнить інтерєр спальні яскравими фарбами. Мяка сатинова тканина подарує Вам чудовий сон і відпочинок, чудова якість постільної...
Постільна білизна Tac Delux Saten Venna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від відомого турецького виробника Tac Delux Saten Venna - відмінна прикраса не тільки Вашому ліжку, але і оригінальна деталь інтерєру Вашої спальні. Виконано з сатину високої якості і...
Постільна білизна TAC MAKO SATEN HAZEL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни TAC MAKO SATEN HAZEL - надати Вашій спальні елегантний і красивий зовнішній вигляд. Благородні кольори, розкішний орнамент з квітів, мякий і ніжний сатин Delux подарують...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти