Артикул:
21236

Постільна білизна KRISTAL Dafne lacivert

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Dafne lacivert від відомої торгової марки турецького походження. До складу білизни входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Білизна відповідає високим стандартам якості і відповідає встановленим санітарним нормам, про що свідчить відповідна сертифікація. Для фарбування використовують екологічно чисті барвники. Цікаве дизайнерське оформлення білизни підкреслить хороший смак і індивідуальність господаря. Модель виконана в біло - синіх кольорах. Поверхня підодіяльника і наволочок прикрашена красивим принтом з елементами рослинного орнаменту. Виріб привабливо упаковано в подарункову упаковку.

Ранфорс, є новою розробкою фахівців текстильної промисловості. Матеріал володіє прекрасними споживчими властивостями і якостями. Щільність ранфорса в рази перевищує щільність бязі і льону, виріб стійкий до розривів і пошкоджень. Поверхня білизни мяка і ніжна, з часом на ній не зявляються катишки. Білизна чудово драпірується і красиво виглядає.

Текстиль допоможе створити максимально комфортні та гігієнічні умови для сну. Натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево - судинну і нервову систему. Поверхня не буде парити в жаркий період і допоможе зігрітися взимку, завдяки дивовижним властивостям ранфорса підлаштовуватися під навколишнє середовище. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність.

Догляд за білизною з ранфорса не завдасть особливого клопоту, для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді. Наступні прання рекомендовано проводить при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити білизну слід в добре распрямления вигляді, при природних умовах в провітрюваному місці. Поверхня залишається гладенькою і рідко потребує прасування, що полегшує працю домогосподаркам.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб, за доступною ціною. Комплект стане чудовим придбанням в власний будинок на довгі роки активної експлуатації. Текстиль - це затребуваний подарунок, який точно стати в нагоді і буде використовуватися. Білизна можна піднести близьким родичам і друзям з будь-якого урочистої нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
21236

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC MAKO SATEN BENICIA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни TAC MAKO SATEN BENICIA зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин, щільність - висока. У комплект входить підодіяльник, простирадло і дві наволочки. Малюнок виконаний...
Постельное белье TAC DIGITAL saten Jasmine gri евро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з мякого сатину, яке безсумнівно сподобається вам і вашим близьким. Зроблене з турецького сатину високої мякості і якості, на основі натурального бавовняного волокна, таке постільна наповнить...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0066 Зимовий сад
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Зимовий сад з ніжним малюнком стане для Вас довгоочікуваним придбанням. Чудове виконання, ніжні рожеві квіти на сіро - білому тлі, прикрашеному малюнками олівцем, зроблять будь-яку...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Uccello
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дуже добре виглядає святкове шовковиста тканина, створена з бамбукового волокна. Вона мяко переливається і злегка блищить. Стриманий малюнок підкреслює красу тканини. Вона дуже мяка та гігроскопічна, відрізняється...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти