Артикул:
21235

Постільна білизна KRISTAL Minze turkuaz

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Minze turkuaz від преміальної торгової марки родом з Туреччини. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу білизни входь чистий 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Модель вражає своєю красою і глибиною бірюзового кольору. Все полотно орнаментоване розкішним візерунком. Текстиль перетворить ліжко в справжнє королівське ложе, наповнивши атмосферу в кімнаті розкішшю і затишком. Білизна підійде для оформлення будь-якого інтерєру, будь то сучасна квартира або заміський будинок. Поставляється білизна в акуратно складеному вигляді в упаковці від виробника.

Ранфорс - це натуральна тканина з чистої бавовни, дуже практична і зручна в експлуатації з прекрасними споживчими якостями. Матеріал легкий і повітропроникний, шкіра вільно дихає і насичується киснем. Тканина швидко висихає і має високий ступінь поглинання вологи, що виділяється тілом рідина швидко абсорбується, і виводитися назовні. Білизна не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Виріб не іскрить і не накопичує статичну електрику.

Текстиль простий в побуті і з легкістю переносить сотні прань, зберігши привабливий зовнішній вигляд, колір, форму і корисніше властивості. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Нову білизну можна прополоскати в холодній воді. Сушити текстиль слід в добре распрямления вигляді при природних умовах, в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Полотно легко прасується на середній температурі праски.

Пропоноване виріб характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Білизна здатна підлаштовуватися під навколишнє температуру і незалежно від того холодно або жарко в кімнаті сприяє підтримці індивідуального теплового балансу. Спекотного літа текстиль порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Купити казково красивий комплект постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором в власний будинок і подарує міцний сон і солодкі сновидіння. Слід зазначити, що текстиль послужить дорогим варіантом подарунка для родичів і друзів. Презент характеризується своєю актуальністю і універсальністю, його можна піднести абсолютно всім, з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
21235

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12168
rating 0 відгуків
1 935,00 грн
Ніжний постільний комплект від відомого турецького бренду Love You приємно Вас здивує. Спокійні і неяскраві візерунки радують око, а якісний турецький бавовна забезпечить комфортний відпочинок і здорові сни Вам і...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Цікавий постільний комплект з картатої забарвленням від відомого турецького бренду Love You . Бавовняна тканина дозволить Вам і Вашим близьким спокійно спати і насолоджуватися комфортом. В каталозі є в наявності...
Комплект постільної білизни Love You Заїр
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You Заїр яскраве і дуже цікава пропозиція від турецького виробника постільної білизни. Купити постільну білизну з ефектним, обємним зображення відпочиваючого леопарда - перетворити Вашу...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти