Артикул:
21234

Постільна білизна KRISTAL Devin lila

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Devin lila від турецького виробника, який є провідною компанією у виробництві високоякісного текстилю. Продукція сертифікована, відповідає всім європейським канонам. Широке коло покупців сформувався, завдяки виробництву якісного і дизайнерського товару. Постільна білизна даної моделі пошито з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Поверхня комплекту пурпурного кольору в поєднанні з білим. Білизна прикрашено квіткової і геометричній композицією. Квіти досить дрібні, що не навязливі, зображені в контексті з горизонтальними лініями. Смуги утворюють діагональний квадрат, який додатково підкреслять більш темною колірною гамою. Такий комплект постільної білизни легкий і невимушений, підійде як в інтерєр з тримати тонами, так і більш строкатий. Текстиль налаштує на комфортний відпочинок, порадує естетичні почуття. Поставляється комплект в подарунковій упаковці від виробника.

Здоровий сон, це гарант успіху в майбутній день, а що як і постільна білизна надасть комфортний відпочинок. Тому потрібно вибрати не просто красиву білизну, але і якісне, що забезпечить безпеку і затишок в користуванні. Таким є представлена модель постільної білизни, яке вироблене з натуральної ранфорсной тканини. Ранфорс зявився досить недавно, але зумів себе зарекомендувати як щільна і міцна тканина, при цьому з шовковистою, мякою поверхнею. Покращені властивості матеріалу, виходять з способу виробництва, який полягає в діагональної структурі плетіння з великою кількістю ниток на 1 см 2 , ніж у бязі. Маючи підвищену зносостійкість, постільна білизна буде експлуатуватися довгі роки.

Комплект постільної білизни надає ряд приємних відчуттів. Завдяки властивості пристосовуватися до індивідуального температурного режиму, його можна використовувати як влітку, так і взимку. Гігроскопічність подбає про сухість полотна, адже з легкістю абсорбує всю вологу і виводить назовні. А повітропроникність, виключить появу парникового ефекту.

Сон на такій білизні буде спокійним і умиротвореним, так як матеріал не електризується, що дозволяє повністю відпочити серцево-судинної і нервової системи. А гипоаллергенность і гігієнічність тканини, забезпечує безпеку у використанні постільної білизни.

У догляді комплект постільної білизни дуже простий. Досить машинного прання, при температурному режимі 40 градусів, з використанням миючих засобів. З усіма рекомендаціями можна ознайомитися на етикетці. Після чистки і сушки білизна залишається колишнім, адже стійке до деформацій і линьки. За рахунок несмінаемості, текстиль не вимагає прасування, так як відсутні глибокі заломи.

Купити за демократичною ціною такої чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині, оптом і в роздріб. Такий текстиль прикрасить будь-яку спальню, порадує своїми якостями і властивостями. При потребі, послужить чудовим подарунком, адже білизна завжди необхідно в побуті.

Деталі товару
21234

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Digital Selina Siyah
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Digital Saten Selina Siyah від торгової марки ТАС, стане для Вас чудовим придбанням. Приємний сатин, цікавий малюнок і якість від турецького виробника, не єдині його достоїнства....
Постельное белье Cotton Box JUNIOR RED CAR KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box JUNIOR RED CAR KIRMIZI відмінний подарунок для вашої дитини. Зроблене з тканини ранфорс на основі натуральної бавовни, це постільна порадує дитини мякістю, гарним малюнком і приємними...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти