Артикул:
21231

Постільна білизна KRISTAL Demre pembe

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Demre pembe від виробника, який є вихідцем з Туреччини, що став давно провідним в даному сегменті. Продукція відрізняється високою якістю, відповідністю європейським сертифікатам, має незвичайні дизайнерськими рішеннями. Комплект виконаний з 100% бавовни, виконаний з ранфорса.

Постільна білизна вражає своєю красою, він надзвичайно ніжний і повітряний, в основі використовується перламутрово-рожевий і біло-ліловий колір, на поверхні створена рослинна композиція з великих переплетених квітів. Таке постільна прикрасить будь-яку спальню, створивши атмосферу зворушливості і розчулення. Ліжко завжди буде виглядати доглянуто і охайно, що дозволяє відмовитися від використання зовнішнього покривала. Комплект представлений в подарунковій упаковці від виробника.

Наш будинок складається з безлічі дрібниць, які роблять його затишним, таким своїм домашнім. Текстиль грає тут не останню роль, саме він відповідає за комфорт і красу. Представлений комплект постільної білизни не тільки впорається з естетичної стороною питання, а й стане в нагоді на практиці, посприяє міцному і солодкого сну.

Ранфорсное білизна володіє багатьма якостями, що припадуть до душі кожному. Воно було виготовлено винятковим способом, де використовувалися кручені нитки основи і качка, які переплели, а це зробило тканину міцної і щільною. Також це підвищило і зносостійкість, що дозволяє експлуатувати постільна білизна багато років. Але це ніяк не вплинуло на тактильні відчуття, матеріал дуже приємний на дотик, мякий і шовковистий. На такій постільній сподобається спати кожному.

теплорегулірующій властивість дозволяє зберігати природний баланс, тим самим виключити дискомфорт, адже влітку тканину подарує прохолоду, а взимку нагородить теплом. Гігроскопічність дозволить швидко абсорбувати вологу і виводити її назовні, а повітропроникність не створювати парникового ефекту. Також під час сну будуть відпочивати і системи - серцево-судинна та нервова, так як немає статики - слабких електричних розрядів. А завдяки гипоаллергенности, білизна можуть використовувати як люди з чутливою шкірою, так і діти, потертості і роздратування виключені.

У догляді текстиль не вимагає складнощів. Досить прати у пральній машині із застосуванням неагресивних миючих засобів, при температурі води 40 градусів. При багаторазової пранні текстиль залишається в первозданному вигляді, не піддається деформації, зберігає яскравість фарб і чіткість візерунка, характеризується високою гігієнічністю. Стійко до линяння і вигоряння. Тканина труднсмінаема, не створює глибоких заломів, що дозволяє відмовитися від прасування.

Купити пропонований комплект за демократичною ціною можна в нашому інтернет-магазині як оптом, так і в роздріб. Постільна білизна завжди стане в нагоді вдома, послужить чудовим універсальним подарунком, який обовязково буде використовуватися.

Деталі товару
21231

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Мить"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект Love You сатин "Мить" виконаний в сірому кольорі, прикрашений білими квітами і червоними ягодами, розташованими всередині вінка темно-сірого кольору. Зворотний бік підодіяльника і простирадло сірого...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий комплект постільної білизни з сатину не залишить байдужими любителів подорожей по Європі. Бавовняна тканина високої якості прикрашає яскравий прапор британського королівства. Таке постільна білизна...
Love You Комплект постільної білизни 1-24 жаккард
rating 0 відгуків
6 514,00 грн
Красиве білосніжне постільна білизна з жаккарда з неймовірно красивою вишивкою і роботою високої якості від відомої торгової марки Love You . Сон на такій постільній подарує вам незабутню мякість і комфорт, а його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти