Артикул:
21121

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Kamilla

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Kamilla від відомого турецького виробника. Ця красива модель представлена в ефектною забарвленням, прикрашена в етнічному стилі, а сама тканина має легкий відблиск.

Даний комплект виконаний з тканини сатин Діджитал, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість, зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність тканини сатин надає їй стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби на її основі дуже популярними серед покупців текстилю для дому, даної торгової марки ТАС.

Приємна забарвлення постільного комплекту легко прикрасить інтерєр вашої спальні. Поєднання природних мотивів під шкуру тварин і красивого орнаменту у вигляді вензелів, складають чудову композицію. Також така забарвлення діє заспокійливо, і легко дозволить повноцінно розслабитися і заснути. Сама тканина має легкий ефект шовковистості, завдяки особливо технології, що виглядає дуже красиво і цікаво. При виробництві цього постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість після безлічі циклів прання.

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Kamilla з мякого сатину, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет магазині Sweet Home. Зручний каталог та доступна ціна, дозволять вам заощадити час і гроші, при покупці даного чудового комплекту. Для наших покупців ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  1. Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує краще постільна білизна для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни TAC DIGITAL SATEN Kamilla можна оптом і в роздріб за доступною ціною тільки в нашому онлайн-каталозі.

Тут Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та набори рушників, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21121

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Valeron Cordelia Ekpu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Valeron Cordelia Ekpu велично виглядає на будь-який ліжку. Ваша спальня перетвориться з прекрасними візерунками на підодіяльнику і наволочках. Турецький виробник забезпечив високу якість виробів...
Комплект постільної білизни ARYA сатин JANNA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінну обстановку для відпочинку після напруженого дня допоможе створити такий комплект постільної білизни. Заспокійливо діють приємні ніжні тони малюнків, троянди незрівнянно красиві. Білосніжна поверхня підкреслює...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0069 Обриси сновидінь
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити цікавий комплект постільної білизни Обриси сновидінь від турецького виробника - відмінне рішення для будь-якої спальні. Чудове виконання, великі квіти і намальовані деталі створюють особливе відчуття затишку...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Angel Red
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 348,55 грн 2 763,00 грн
Дивовижний фон підодіяльника з переходом від білого до червоного з безліччю відтінків робить комплект постільної білизни надзвичайно красивим. Він підкреслює красу оберемків троянд. З такою постіллю аура любові і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти