Артикул:
21102

Постільна білизна TAC DISNEY Winx Bloom Fairytale

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил для нових звершень кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості, особливо якщо це стосується дитячих речей.

Постільна білизна TAC DISNEY Winx Bloom Fairytale від відомого турецького виробника відмінний вибір для молодих і сучасних батьків, які хочуть порадувати свою дитину красивим і якісним постільною білизною. Цей комплект подарує вашій дитині комфортний сон і відпочинок, зроблений він з якісних матеріалів, натуральної бавовняної тканини і прикрашений яскравим малюнком героїв з однойменного і популярного мультсеріалу Winx.

Постільна білизна від турецького виробника TAC завжди цінується своїми власниками за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Кожен такий комплект, це справжня знахідка. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, якби він був зроблений з сатину або ранфорса. До речі, дитяче постільна білизна на цій відомій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Постільні приналежності з ранфорса отримали свою популярність завдяки мякості і щільності даної тканини. Дана тканина набагато перевершує популярну у нас бязь. Турецький текстиль для спальні і вдома від виробника тач, зроблений в тканини ранфорс, не боїться частого прання, легко чиститься і сохне, виготовлений з натуральної бавовни, і служить тривалий час.

Полуторний комплект білизни TAC DISNEY Winx Bloom Fairytale можна купити в нашому інтернет-магазині за найдоступнішою ціною. Набору має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 - 1 шт.

Такі розміри дозволяють легко застеляти будь-яку дитячу ліжко, і без праці змінювати постіль для прання. І можете бути впевнені, яскравий малюнок не втратить своєї насиченості після прання, так як всі принти наносяться за особливою технологією, що забезпечує, надійне закріплення фарби в волокнах тканини.

Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною з ранфорса . Щоб дитяче постільна білизна радувало вашої дитини тривалий час, зверніть увагу на кілька порад від нашого магазину:

  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує Вам найширший асортимент дитячої постільної білизни і домашнього текстилю від відомих турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Купити дитяче постільна білизна TAC DISNEY Winx Bloom Fairytale Ви можете легко і просто, в нашому інтернет магазині будь-яким зручним для вас способом. Для Вас зручний каталог і фільтр товарів, доступні ціни висока якість.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21102

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Фієста Букет"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий і цікавий комплект постільної білизни з сатину від турецького виробника, приємно порадує Вас і Ваших близьких своїм оформленням і якістю виконання. Зроблений з сатину високої якості і прикрашений букетами...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0071 Східна казка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купивши приємне постільна білизна від турецького виробника, виконане з використанням східних мотивів, Ви перенесетеся в світ приємних сновидінь. Бязеві тканину дуже мяка і щільна завдяки натуральному бавовняному...
Комплект постільної білизни Arya Pure жаккард Raquel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Витончений комплект жаккардового постільної білизни Arya Pure Raquel додасть розкоші Вашої спальні. Нарядні тканини мяко відбивають світло, а красиві візерунки будуть радувати Ваш погляд раз по раз. Такий комплект...
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Destina - перетворити Вашу спальню, створити теплу і затишну атмосферу. Виконано в червоному кольору з натуральної бавовняної тканини, мякою, ніжною і міцною. Витримує...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Музика весни" B 0042
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з сатину від торговельної марки Bella Dona "Музика весни" стане для вас приємним придбанням. Таке постільна білизна порадує Вас своїм яскравим зовнішнім виглядом і приємно прикрасить вашу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти