Артикул:
21094

Постільна білизна TAC DELUX Bellamy

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний, зроблений з натуральної бавовняної тканини комплект білизни - TAC DELUX Bellamy. Ця серія постільної білизни від турецького виробника, відома своєю високою якістю, оригінальними та яскравими малюнками. Кожен такий комплект стане самим приємним подарунком для вашої дитини чи підлітка.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина сатин на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Постільна білизна TAC DELUX, чудовий подарунок на свято, і стильна прикраса для сучасної дитячої кімнати. Приємна забарвлення і мяка бавовняна тканина, найкраще поєднання для комфортного відпочинку і запорука гарного настрою вашої дитини після сну.

Постільна білизна TAC DELUX Bellamy, можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Постільна білизна має стандартну комплектацію і полуторний розмір, простирадло, підодіяльник і одна наволочка на євро подушку, більш точно за розмірами:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло на гумці, на матрац - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Такий комплект дитячої постільної білизни стане приємною покупкою для вас і подарує вашій дитині гарний настрій і комфортний сон. Зручна подарункова упаковка від виробника, дозволить також подарувати даний комплект дітям ваших близьких родичів і друзів, а також стане хорошим сховищем для дрібних дитячих іграшок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину і бавовняної тканини. Щоб білизна служило довше і радувало кожен день, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує Вам найширший асортимент дитячої постільної білизни і домашнього текстилю. Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість і різноманітність продукції від відомих турецьких виробників, дозволить наповнити ваш будинок затишком і красою.

Купити комплект постільної білизни TAC DELUX Bellamy можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Деталі товару
21094

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You "Елегія" старий.
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від торгової марки Love you і з не менш красивою назвою. Постільна білизна "Елегія" зроблено з сатиновою тканини, що дозволить Вам насолодитися чудовою мякістю під час сну і відпочинку,...
Постельное белье Cotton Box JUNIOR CROSS MAVİ
rating 0 відгуків
1 474,00 грн
Постільна білизна Cotton Box JUNIOR CROSS MAVİ відмінно підійде для ваших непосид і активних "енерджайзер". Зроблено комплект з тканини ранфорс, високої якості і мякості, завдяки бавовняній основі, тканину легко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти