Артикул:
21030

Постільна білизна TAC Digital saten PATRIOT

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Подаруйте собі комфортний сон і відпочинок разом з красивим постільною білизною TAC Digital saten PATRIOT Зроблене відомим турецьким виробником, це постільна білизна порадує також високим рівнем якості, прикрашене оригінальним малюнком, воно стане одним з кращих прикрас вашої спальні.

Комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що робить його дуже мяким, при цьому міцним і довговічним. Сон і відпочинок на такій білизні подарують вам приємні відчуття комфорту і затишку. Висока щільність тканини надає комплекту достатню стійкість до зминання, тому білизна з мякого і міцного сатину користується високою популярністю серед покупців домашнього текстилю від відомого бренду ТАС. Даний спальний комплект не боїться частих прань, так як при виробництві використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокно тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час.

Постільна білизна TAC Digital saten PATRIOT за доступною ціною Ви можете в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нашому каталозі товарів вас завжди чекає широкий асортимент, ввічливі менеджери і гідний вибір постільної білизни за найкращою ціною. Ми здійснюємо доставку замовлень по всій Україні, будь-транспортною компанією. Середній термін доставки 2-3 дні.

Комплект білизни TAC Digital saten PATRIOT представлений в нашому інтернет-магазині в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

ЄВРО

  • Підковдра - 200 х 220
  • Простирадло - 240 х 260
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2
  • Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

  • Підковдра - 160 х 220 х 2
  • Простирадло - 240 х 260
  • Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2
  • Наволочка - 50 х 70 х 2

Це чудове постільна білизна з мякого і шовковистого сатину створено, для вашого комфортного сну і відпочинку, які, безсумнівно, принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з сатину, дуже пости. Щоб ваш новенький комплект радував вас довгий час треба:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям якісну постільну білизну та інший турецький текстиль для дому оптом і в роздріб від відомих виробників. У нас Ви в будь-який час зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи, кухонний текстиль високої якості і за доступною ціною.

Купити комплект постільної білизни TAC Digital saten PATRIOT Ви можете оптом і в роздріб за доступною ціною, скориставшись формою швидкої покупки або кошиком. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Доставка здійснюється по всій Україні, будь-транспортною компанією, крім Укрпошти. Роблячи покупки в наше інтернет-магазині ви економите ваші гроші і час.

Деталі товару
21030

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Tirotex  детский набор 8-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей дитячий набір згадають ті хто по-старше і ті хто чув про нього від мам і бабусь. Незмінна якість, все той же дизайн. Набір складається з 8-ми предметів. Якщо Вам важко в його використанні, запитайте у Ваших мам,...
Постельное белье TAC  DISNEY Finding Dory movie
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Веселий дитячий постільний комплект від турецької фірми TAC Disney Finding Dory movie сподобається Вашій дитині. Яскравий привабливий друкованим малюнком з мульт- героїнею, рибкою Дорі, стане улюбленим предметом в...
TAC  3D saten  Star gri
rating 0 відгуків
3 845,00 грн
Цікаве 3D постільна білизна від турецького виробника і торгової марки Tac 3D saten Star gri . Комплект виконаний з сатину високої якості і приємною мякості, щоб Ви могли насолодитися комфортним сном і чудовим...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0052
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий квітка рожевої орхідеї прикрашає нову постільну білизну 3D від торгової марки Bella Dona . Виконане з мякого сатину дане постільна білизна подарує Вам чудовий сон і відпочинок. Таке постільна білизна...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти