Артикул:
21026

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Colorful oranj

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 102 бали. Ваш кошик буде загальним 102 бали який можна перетворити на ваучер на 102,00 грн.

2 055,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - на гумці на матрац 160 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 2

Інтернет- магазин sweet-home поспішає запропонувати відмінний комплект постільної білизни TAC Genc Modasi ranforce Colorful oranj, який підкорить серця своїми якостями. З таким текстилем пізнається справжній комфорт під час сну. Виріб виготовлено з високоякісного Егейського бавовни, тканина виконання - ранфорс. Преміальний турецька виробник широко відомий на європейському ринку. Виробництво проходить під пильним контролем фахівців, текстиль відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам якості. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом, з використанням новітніх технологій у цій галузі. Модель виконана в двох кольорах - червоному і оранжевому, тепер підодіяльник можна використовувати з двох сторін, виходячи з переваг за кольором. Простирадло однотонна, на гумці, що гарантує міцну фіксацію з матрацом, тепер при ерзанье вона не буде комкаться і мнуться. Використовувана колірна гамма дає можливість купити такий виріб для експлуатації як чоловікові, так і жінці. Поставляється в презентабельною упаковці від виробника.

Для того що б сон був міцним, а сновидіння солодкими, потрібно з уважністю поставитися до вибору постільної білизни. Пропонований текстиль з нової натуральної тканини ранфорс, володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Виріб здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Для виготовлення матеріалу використовують кручені бавовняні нитки, саме завдяки такій технології, ранфорс і отримує свої унікальні характеристики. Незважаючи на високу щільність, білизна мяке і ніжне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень.

Постільна білизна красиво драпірується і не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати шикарно. Поверхня вільно пропускає повітря і швидко вбирає виділяється тілом вологу. Текстиль анти статичний і здатний підтримувати правильний теплообмін. У спеку білизна порадує приємною прохолодою, а в холод допоможе зігрітися і подарує затишок.

Ранфорс дуже міцна тканина, яка стійка до частих прання. Виріб рекомендується прати при температурі води 30-40 градусів з використанням мяких миючих засобів без відбілювача. Текстиль швидко сохне в природних умовах і стійкий до сонячного світла, зберігає первісну форму і властивості. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити пропоновану модель постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане чудовим вибором в власний будинок, виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Постільна білизна завжди було і буде відмінним варіантом подарунка для друзів і родичів.

Деталі товару
21026

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни VALERON CROCODILE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарний комплект постільної білизни VALERON CROCODILE з сатину чудової якості сподобається найвибагливішим покупцям. Виконано з натурального 100% єгипетської бавовни, міцного, мякого, повітряного, з приголомшливим...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ancora-nakisli
rating 0 відгуків
8 582,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ANCORA NAKISLI від відомого турецького виробника. Білосніжна полотно мякою сатиновою тканини прикрашено красивою вишивкою на морську тему, що виглядає оригінально і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Джусі"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект Love You сатин " Джуси" привнесе новизну Вашої спальні! Постільна білизна ніжного біло-рожевого кольору, з малюнками квітів в рамці-серце. Усередині рамки червоні тюльпани в букеті і метелики різних...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти