Артикул:
21009

Постільна білизна TAC Digital saten DELFT

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC Digital saten DELFT від преміального турецького виробника з бездоганною репутацією. Продукція виготовлена на основі 100% натуральної бавовни. Тканина виконання - сатин, малюнок нанесений за допомогою цифрових технологій набивним (друкованим) способом. Красиві квіти виглядають прекрасно, не ліжко, а витвір мистецтва. Художнє білизна підніме настрій і наповнить атмосферу в кімнаті відчуттям весняного тепла і свіжості. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Прекрасна постільна білизна з сатину здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральна тканина подвійного плетіння володіє чудовими властивостями і якостями. Сатин славиться своєю міцністю і довговічністю, комплект з легкістю прослужить десяток років. На дотик поверхня мяка і гладенька, по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Лицьова сторона тканини блискуча і гладенька, а внутрішня мяка і шорстка. Завдяки такій особливості, білизна надійно фіксується і не совається по ліжку під час використання. Простирадла, наволочки і підодіяльники з сатину не мнуться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і доглянуто, навіть без покривала.

Текстиль не накопичує статичну електрику. Склад виробу не викликає алергії і подразнень на шкірі. Структура тканини володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Це забезпечує максимальний комфорт і зручність під час сну, підтримується правильний теплообмін. У жарку пору текстиль подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Для догляду за сатиновим білизною підійде машинна і ручна прання при температурі 30-40 градусів . Попередньо білизна слід вивернути навиворіт, рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігає свою первинну форму, гладку поверхню, колір і фізичні властивості. Виріб рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити чудовий спальний гарнітур можна оптом і в роздріб, за доступною ціною, у нашому інтернет магазині. Модель стане чудовою прикрасою будь-якого інтерєру і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Слід сказати, що домашній текстиль - це хороший варіант дорогого подарунка для друзів і родичів. Постільна білизна завжди актуально і буде з задоволенням використовуватися довгий час, нагадуючи своєму господареві про чудовий смак дарувальника.

Деталі товару
21009

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN LAOS KAHVE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN LAOS євро KAHVE сподобається Вам з першого погляду. Купивши такий комплект, Ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр вишуканим малюнком. Постільна...
Комплект ARYA дитячий в ліжечко Truck
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни для новонароджених від турецького виробника ARYA подарує чарівні сни Вашій дитині. Комплект виготовлений з натуральної бавовни, мякий, міцний, приємний на дотик, не викликає алергії....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти