Артикул:
21000

Постільна білизна TAC digital saten DEANA

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC digital saten DEANA від преміальної торгової марки родом з сонячної Туреччини. Виробник широко відомий на європейському ринку і славиться бездоганною якістю і гарним дизайнерським оформленням своєї продукції. До складу виробу входить 100% бавовна Егейського походження, тканину виконання - сатин. Пропонована модель дуже незвичайна, поверхня прикрашена квітучими гілками і в польоті, пелюстками квітів. Використовується тандем фарб, простирадло однотонна білого кольору, а підодіяльник з наволочками сірого відтінку з виконаної рослинною композицією. Текстиль виглядає дуже ефектно і свіжо, обовязково стане одним з надбань будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Пропоноване постільна білизна забезпечить максимально комфортні умови для сну і виступить в ролі декоративного елемента, радуючи око своїм розкішним видом. Сатин по праву вважається одним з найкрасивіших матеріалів. Поверхня білизни гладенька і шовковиста, має благородним атласним блиском, по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік поверхні матова, що забезпечує надійне зчеплення з матрацом. Текстиль не сковзається і не сповзає під час використання. Простирадла, наволочки і підодіяльники з сатину не мнуться і чудово драпіруються. Постіль завжди буде виглядати доглянуто і свіжо.

Текстура тканини вільно пропускає повітря, дозволяючи навіть під час сну шкірі насичуватися киснем. Завдяки високій гігроскопічності тканини, зайва волога швидко вбирається і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Екологічно чистий склад є повністю безпечним, білизна не викликає алергії і подразнень на шкірі. У жарку пору року поверхня подарує легку прохолоду і свіжість, а взимку огорне теплом і допоможе зігрітися.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти досить машинного чи ручного прання при температурі води 30-40 градусів. Перед пранням білизну рекомендується вивернути навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму, колір і корисні якості. Текстиль рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Придбати чудове постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Комплект постільної - це універсальний подарунок, який можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
21000

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Ti amo BV M 0037, мікрофібра 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо вашій увазі новий, романтичний комплект постільної білизни від турецького виробника. Яскраво-червоні троянди і пелюстки на чорно-білому тлі виглядають дуже ефектно, а невеликі цікаві фотографії додають...
Комплект ARYA дитячий в ліжечко Truck
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни для новонароджених від турецького виробника ARYA подарує чарівні сни Вашій дитині. Комплект виготовлений з натуральної бавовни, мякий, міцний, приємний на дотик, не викликає алергії....
Постельное белье Cotton Box JUNIOR GİRLS MÜRDÜM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам красива постільна білизна Cotton Box JUNIOR GİRLS MÜRDÜM для Ваших дівчаток, створене з мякої бавовняної тканини ранфорс відомим турецьким виробником. На такій постільній вашій дитині будуть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти