Артикул:
20995

Постільна білизна TAC BABY Nature

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 217,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 180

Наволочка - 35 х 45 х 2

Постільна білизна TAC BABY Nature в дитяче ліжечко виготовлений з 100% бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник вже понад півстоліття радує своєю продукцією і має бездоганну репутацію. Виріб відповідає високим критеріям якості та безпеки. Постільна прикрашено різними звірятками в мультяшному стилі, що були нанесені на поверхню новітніми технологіями - друкованим способом. Простирадло однотонна - блакитного кольору, а підодіяльник має білий колір, декорований малюнками і геометричними фігурами різних відтінків. Яскравий дизайн білизни підніме настрій малюкові і сприятиме розвитку його уяви. Поставляється в дизайнерської картонній коробці від виробника.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка ідеально підходить для пошиття дитячої білизни. Для виготовлення тканини використовують додатково очищені тонкі і ніжні бавовняні волокна, які потім скручують в одну нитку. Таким чином, тканина виходить дуже міцною, і при цьому володіє легкістю і ніжною поверхнею. Натуральний екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергії на дитячій шкірі.

Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати і насичуватися киснем. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і випаровується, таким чином, забезпечується максимальний комфорт і зручність. Текстиль не накопичує статичну електрику і здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище. Влітку поверхня не буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль з ранфорса простий в побуті, білизну можна прати, як вручну, так і в пральній машині. Рекомендована температура води становить 30 - 40 градусів, бажано використовувати мякі миючі засоби. Сушити виріб можна на відкритому повітрі або в добре провітрюваному місці, уникаючи прямих джерел тепла. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони. Виріб відрізняється високою зносостійкістю, комплект здатний витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши свої корисні якості, яскраві кольори, форму і привабливість.

Купити чудовий набір постільної білизни в дитяче ліжечко можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни приємно здивують покупців. Модель стане прекрасним вибором для власної дитини і послужить чудовим подарунком для малюків близьких і знайомих людей. Це універсальний подарунок, який точно стати в нагоді і буде використовуватися. Презент можна піднести до будь-якого дитячого свята.

Деталі товару
20995

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Лотос
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Лотос підійде під Ваш улюблений інтерєр в східному стилі. Бавовняна тканина, немов приємна пелена, зніме з Вас втому робочого дня, а чудові квітки лотоса допоможуть Вам...
Комплект постільної білизни First Nirvana bebek дитяче
rating 0 відгуків
2 802,00 грн
Комплект постільної білизни First Nirvana bebek ідеально підходить для самих маленьких дітей і навіть для новонароджених. Постільний комплект виготовлений з абсолютно натуральної тканини, яка не викликає алергії при...
Комплект постільної білизни First Choice Roseday
rating 0 відгуків
3 523,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Roseday . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home пропонує Вашій увазі новинку від турецького виробника, комплект постільної білизни Love you страйп . Комплект виконаний з білого сатину, має приємний малюнок і високу стійкість до...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти