Артикул:
20977

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 180194

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни Love You сатин лайт TL 180194 на 100% складається з високоякісного натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - сатин лайт. Турецький виробник завоював бездоганну репутацію і любов споживачів, як у себе на батьківщині, так і на європейському ринку. Текстиль відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам якості. Дизайн білизни відповідає останнім віянням моди, текстиль пошитий з тканин компаньйонів. Простирадло і внутрішня частина підодіяльника виконані в блакитному кольорі, верх і наволочки темно - сині в клітку. Комплект виглядає дуже ефектно і привабливо, зможе гармонійно вписатися в будь-який інтерєр. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна - це незамінний текстиль в кожному будинку. Важливо підібрати ту продукцію, яка зможе гарантувати зручність і комфорт під час сну. У сучасному світі білизна, крім свого прямого призначення, виконує і декоративну функцію, приносячи естетичне задоволення. Пропонований комплект здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Краса ідеально поєднується з високою якістю і доступною ціною.

Сатин, це дуже щільна бавовняна тканина, яка володіє благородним атласним блиском. Поверхня ніжна і гладенька. Від інших бавовняних тканин сатин відрізняється особливим видом плетіння. Основа матеріалу складається з товстих ниток, а для лицьової сторони беруть нитки тонкі і закручені. Саме завдяки використанню кручених ниток, сатин і знаходить свій блиск. Тканина характеризується високим ступенем зносостійкості і довговічності. Текстиль не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Білизна прекрасно пропускає повітря і вбирає вологу. Тканина володіє відмінними гігієнічними показниками, не накопичує пил і статичну електрику. Виріб здатне підтримувати оптимальний тепловий баланс, не залежно від температури в кімнаті. Білизна буде комфортно використовувати протягом усього року, влітку воно не буде парити, а взимку допоможе утримати тепло. Текстиль чудово драпірується і не ковзає по поверхні матраца. Під час використання поверхня практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і нарядно.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Слід дотримуватися простих рекомендацій по догляду, які вказані на упаковці. Тоді комплект здатний прослужити десятиліття, зберігши свою красу і привабливість.

Купити пропоноване білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Роблячи покупки для себе, згадайте про найближчі свята, адже текстиль, це чудовий подарунок. Такий презент можна подарувати абсолютно всім, друзям і родичам, з нагоди будь-якого торжества, будь то ювілей, Новий рік або День весілля.

Деталі товару
20977

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Concetta
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Хочете купити постільна білизна з яскравим малюнком? Тоді подивіться на комплект постільної білизни ARYA Concetta від турецького виробника. На білому полотні розмістилися красиві червоні маки. Зображення наносилося...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий соняшник прикрашає нове 3D постільна білизна від торгової марки Love You. Завдяки своїм насиченим кольорам таке постільна білизна прикрасить або ж доповнить інтерєр Вашої спальні. Комплект зроблений з мякого...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний білий кошеня в білосніжних квітках фруктового дерева прикрасить Вашу ліжко і наповнить інтерєр спальні яскравими фарбами. Мяка сатинова тканина подарує Вам чудовий сон і відпочинок, чудова якість постільної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти