Артикул:
20959

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 180380

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни Love You сатин лайт TL 180380 турецького виробництва, приємно порадує своєю високою якістю і доступною ціною. Виріб складається на 100% з натурального бавовняного волокна, тканина виконання - сатин лайт. Модель пошита з тканин двох кольорів: рожевого і сірого, поверхня в горошок виглядає дуже ошатно і володіє особливим шармом. Текстиль підійде як для сучасного дизайну міського квартири, так і для заміського будинку. Поставляється в презентабельною коробці з логотипом фірми.

Пропоноване постільна білизна зможе забезпечити комфорт і затишок під час відпочинку. Сон буде спокійним і міцним. Крім свого прямого призначення, сучасне постільна несе і естетичну навантаження. Гарний зовнішній вигляд буде радувати око і піднімати настрій. Постіль завжди буде виглядати бездоганно, навіть без використання зовнішнього покривала, це дуже зручно і практично.

Сатин - це бавовняна тканина, яка має прекрасні споживчими якостями. Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Поверхня швидко вбирає і виводить назовні виділяється тілом вологу. Виріб дихає, таким чином, виключається виникнення «парникового ефекту». Текстиль не накопичує статичну електрику і є повністю гіпоалергенним. Білизна рекомендовано для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою. Комплект підійде для використання, як влітку, так і взимку, тканина здатна підтримувати оптимальний тепловий баланс, не залежно від температури в кімнаті.

Матеріал дуже щільний і міцний, славиться своєю високою зносостійкістю і довговічністю. Завдяки особливому переплетення ниток двох видів, тканина виходить двосторонньої. Лицьова сторона гладенька і блискуча, а виворітна матова і шорстка. Текстиль прекрасно драпірується, надійно фіксується на поверхні матраца і не мнеться під час використання.

Виріб просто в побуті, для підтримання чистоти досить машинного прання при температурі води 30-40 градусів. Білизна швидко сохне в природних умовах і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптові і роздрібні ціни приємно порадую своєю демократичністю. Представлений комплект постільної білизни, це прекрасний вибір для облаштування комфортного побуту в власний будинок. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, ставши вигідним капіталовкладенням. Постільна білизна, це прекрасний варіант універсального подарунка для близьких і друзів. Презент можна подарувати з приводу або урочистої нагоди, будь то Новий рік, Ювілей або День весілля.

Деталі товару
20959

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-zhakkard-nobel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home жаккард Nobel від турецького виробника, зроблений з мякої і міцної жаккардової тканини, прикрашений красивим малюнком і має приємний золотистий відтінок. З таким...
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12128
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 644,75 грн 1 935,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни від відомого турецького бренду Love You приємно дивує. Спокійний малюнок і приємні тони радують око. Якісний натуральний хлопок відмінно переносить прання і буде довго служити...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну 3D з нової колекції від відомого виробника Love You, прикрашене яскравим екзотичним квіткою. Комплект приємний на дотик і має гладку, шовковисту поверхню, адже...
Постельное белье Cotton Box JUNIOR PLAME MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Cotton Box JUNIOR PLAME MAVİ ідеально підійде для спальні хлопчиків. Зроблено постільна з мякої тканини ранфорс високої якості. Сон і відпочинок на цей постільний подарує вашим дітям приємні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти